P700/S8 Colop Hand Datumstempel

Colop P700/S8

P700/S8 handstempel met tekst naar eigen ontwerp en datum. Schaf een los stempelkussen aan.

Afdrukformaat: 90 x 55mm

65,64 Excl. btw
79,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Efficiënte Colop P700/S8 Datumstempel - Personaliseer en Stempel!

 

Product Info: De Colop P700/S8 is een handige datumstempel met tekstplaat, perfect voor gebruik in administratie, boekhouding en op kantoor. Dankzij het maximale afdrukformaat van 90x55mm en de goed geplaatste datum, krijgt u scherpe en professionele afdrukken.

 

Kenmerken:

 • Online ontwerpen: Creëer uw eigen unieke stempel met onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Voeg tekst en/of een logo toe rondom de datum naar wens.
 • Geschikt voor stempelkussens: U kunt een apart stempelkussen bestellen dat geschikt is voor uw stempelmodel. Voor grotere stempels raden we een ruimer kussen aan. Twijfelt u? Wij voorzien u graag van advies.
 • Ideaal voor standaard papier: Voor afdrukken op gewoon papier, adviseren we het Colop stempelkussen Micro 2 of Micro 3.
 • Gemakkelijk instelbare datum: De datuminstelling verloopt soepel en sterk dankzij de solide radertjes.
 • Compact en stabiel: Deze veelzijdige stempels zijn niet alleen compact, maar staan ook stabiel op uw bureau, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn.

 

Toepassingen:

 • Combinatie van datum en tekst/logo: Met de Colop P700/S8 kunt u in één keer zowel een datum als een bijbehorende tekst en/of logo stempelen. De tekst kan variëren van praktische details zoals 'geldig tot' of 'betaald op', tot uw eigen bedrijfsgegevens.
 • Eenvoudig instellen van de datum: De radertjes voor de datum zijn soepel en sterk, waardoor het instellen van de gewenste datum een fluitje van een cent is.
 • Personaliseer uw stempel: Met onze online ontwerptool kunt u uw stempel volledig personaliseren. Gebruik onze templates om stap voor stap uw eigen datumstempel met tekstplaat te ontwerpen. Controleer het resultaat direct online en print een drukproef voor extra controle. Als u al een eigen ontwerp heeft, kunt u dit eenvoudig uploaden in formaten zoals PDF, JPG, TIF, BMP, EPS of AI. Onze vakkundige stempelmakers gaan vervolgens voor u aan de slag om uw stempel met zorg te produceren.
 • Eenvoudig bestellen: Het bestellen van uw Colop P700/S8 datumstempel duurt slechts enkele minuten. Kies het gewenste model, ontwerp uw stempel online naar uw wensen en stuur uw bestelling eenvoudig naar ons door. Heeft u vragen over onze stempels of uw bestelling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw vragen.

 

Met de Colop P700/S8 datumstempel met tekstplaat kunt u efficiënt en op maat gemaakte afdrukken maken die perfect passen bij uw administratie, boekhouding of kantoorbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.