Colop Printer 10 Deurwaarder

Colop Printer 10 Deurwaarder

Deurwaardersstempel met de vermelding "voor afschrift:" en een aangepaste regel eronder voor uw eigen naam

Afdrukformaat: 27 x 10mm

17,89 Excl. btw
21,65 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel - Efficiënt, Duurzaam, en Milieubewust

De Colop Printer 10 deurwaarder stempel is dé keuze voor deurwaarders die streven naar efficiëntie en professionaliteit in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze zelf-inktende stempel is voorzien van een stevig kunststof montuur en een ingebouwd inktkussen, wat zorgt voor een moeiteloze en consistente stempelervaring.

 

Productomschrijving:

Colop Printer 10 Deurwaarder Stempel: Deze speciaal ontworpen deurwaardersstempel is een onmisbare tool voor iedere deurwaarder. Met de vermelding "voor afschrift:" en een aangepaste regel eronder voor uw eigen naam, biedt deze stempel een professionele uitstraling en personalisatie.

Scherpe Afdruk: De Colop Printer 10 deurwaarder stempel staat garant voor een scherpe en duidelijke afdruk, elke keer weer. U kunt vertrouwen op de nauwkeurigheid van uw stempelwerk.

CO2 Neutraal: We begrijpen het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom is de Colop Printer 10 deurwaarder stempel CO2 neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt werken, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van deze stempel is eenvoudig vervangbaar, waardoor u langer kunt genieten van het gebruik van uw stempel. Dit bespaart u niet alleen geld, maar minimaliseert ook uw ecologische voetafdruk.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: De Colop Printer 10 deurwaarder stempel biedt de flexibiliteit om te kiezen uit verschillende inktkleuren, zodat u uw stempelwerk kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

 

Met de Colop Printer 10 deurwaarder stempel kunt u professioneel en efficiënt te werk gaan, met oog voor duurzaamheid. Vertrouw op de betrouwbaarheid van de "Colop Printer 10 deurwaarder stempel" om uw stempelwerk naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd bij te dragen aan een groenere planeet. Kies vandaag nog voor deze uitstekende stempeloplossing voor deurwaarders.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.