Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Colop Printer 20/1 Doe het zelf

Doe het zelf set Colop Printer 20. Max. 4 regels, incl. 1 letter/cijfer set met 3.5mm hoogte.

Afdrukformaat: 38 x 14mm

18,48 Excl. btw
22,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Voordelen van de Colop Printer 20/1 Doe-het-zelf stempelset

Flexibele tekst: U kunt de tekst op de stempel zo vaak als u wilt aanpassen, dankzij de losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte.

Handig bij wisselende teksten: Ideaal als u een stempel met 4 regels wilt en de tekst regelmatig verandert. Het aanpassen gaat snel en eenvoudig.

Groot indexvenster: Dankzij het grote indexvenster is de volledige tekst altijd zichtbaar tijdens het stempelen.

Ruimte voor 4 regels tekst: De stempel biedt plaats aan maximaal 4 regels tekst, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uw boodschap.

Compact formaat: Het maximale afdrukformaat van 14 x 38 mm zorgt voor een compacte en overzichtelijke stempel.

Creatieve vrijheid: Door de losse letters en cijfers in combinatie met het ribbel profiel kunt u zelf uw naam en adres stempel maken of snel wisselende teksten verwerken.

Complete letter/cijferset: De stempelset wordt geleverd met een volledige set van letters en cijfers, elk met een individuele hoogte van 3.5 mm.

Professionele uitstraling: De hoogwaardige afdrukken geven uw stempel een professionele uitstraling.

Vergelijkbaar met de Trodat Typo 4911: Deze stempelset biedt vergelijkbare prestaties en betrouwbaarheid als de Trodat Typo 4911.

Snelle en efficiënte oplossing: Het doe-het-zelf karakter maakt deze stempelset een handige en snelle oplossing voor diverse stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.