Colop Printer 20 Deurwaarder

Colop Printer 20 Deurwaarder

Regel 2 is voor de naam van de deurwaarder en de 2de regel staat t.k. gerechtsdeurwaarder

Afdrukformaat: 38 x 14mm

21,85 Excl. btw
26,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel: Voor Deurwaarders die Indruk Maken

De Colop Printer 20 deurwaarder stempel is een onmisbaar instrument voor gerechtsdeurwaarders, ontworpen om aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en milieubewustzijn te voldoen. Deze zelfinktende stempel is specifiek ontwikkeld om aan de behoeften van deurwaarders te voldoen en staat garant voor een uitstekende afdrukkwaliteit, elke keer weer. Hier vindt u alle informatie die u moet weten over deze hoogwaardige tool:

Kenmerken van de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel:

Maatwerk voor Deurwaarders: De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van gerechtsdeurwaarders.

Robuust Kunststof Montuur: Het stempelmontuur is vervaardigd van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Ingebouwd Inktkussen: De stempel is uitgerust met een handig ingebouwd inktkussen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over losse inkt.

Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 38x14 mm kunt u gemakkelijk uw naam en de titel "t.k. gerechtsdeurwaarder" op documenten plaatsen, waardoor uw professionaliteit opvalt.

Milieubewust: De Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel is CO2-neutraal, wat betekent dat uw gebruik ervan geen schadelijke invloed heeft op het milieu.

Vervangbaar Inktkussen: Wanneer het inktkussen leeg is, kunt u het eenvoudig vervangen door een nieuw inktkussen, waardoor de stempel langer meegaat.

Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften of documenten.

 

Samenvatting:

De Colop Printer 20 deurwaarder stempel is de perfecte metgezel voor gerechtsdeurwaarders die streven naar efficiëntie, precisie en milieuvriendelijkheid. Met scherpe afdrukken, duurzaamheid en de mogelijkheid om het inktkussen te vervangen, biedt deze stempel alles wat u nodig heeft om uw professionele werk zonder zorgen uit te voeren. Kies voor de Colop Printer 20 Deurwaarder Stempel en maak een blijvende indruk met elke afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.