Colop Printer 20 Textiel stempel
Colop Printer 20 Textiel stempel
Textiel stempel
Colop Printer 20 Textiel stempel
Colop Printer 20 Textiel stempel
Textiel stempel

Colop Printer 20 Textiel stempel

Textielstempel om kleding te markeren met eigen naam.

26,48 Excl. btw
32,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop Printer 20 Textielstempel

Een Slimme Oplossing om Kledingverlies te Voorkomen!

Hoe vaak komt het niet voor dat de kleding van uw kinderen verloren raakt in drukke omgevingen zoals zwembaden, scholen of sportclubs? Het gedoe van vermiste kledingstukken is vanaf nu verleden tijd! Maak kennis met de slimme Colop Printer 20 Textielstempel, dé oplossing om uw kleding moeiteloos te personaliseren en snel terug te vinden.

Met onze innovatieve textielstempel kunt u uw kledingstukken voorzien van uw telefoonnummer of adres. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van waardevolle kleding. Het is eenvoudig - gebruik de bijgeleverde letter- en cijferset om uw eigen gepersonaliseerde tekst te creëren en markeer uw kleding op een unieke en herkenbare manier.

De Colop Printer 20 Textielstempel is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam. De afdrukken zijn duidelijk en veegvast, zelfs na herhaaldelijk wassen. U kunt erop vertrouwen dat uw contactgegevens permanent en goed leesbaar blijven, zodat eerlijke vinders uw verloren items gemakkelijk kunnen terugbrengen.

Met het handige formaat en het lichte ontwerp is de Colop Printer 20 Textielstempel uw ideale metgezel, waar u ook gaat. Berg hem gemakkelijk op in uw tas of broekzak, zodat u altijd voorbereid bent om uw kleding te markeren en potentieel verlies te voorkomen.

Bescherm uw kleding en geniet van gemoedsrust met de Colop Printer 20 Textielstempel. Maak korte metten met het frustrerende kledingverlies en zorg ervoor dat uw eigendommen veilig en herkenbaar zijn, waar uw avonturen u ook brengen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.