Whatsapp

Whatsapp met Bureaustempels

Colop Printer 25

Colop Printer 25 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

€ 24,70 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

Whatsapp

Whatsapp met Bureaustempels

 

De Colop printer 45 stempel is een langwerpige kunststof stempel met een afdrukformaat van 75x15mm. Deze zelfinktende stempel heeft een geintegreerd inktkussen waarmee je 4000 - 7000 afdrukken kunt maken. Indien het kussentje op begint te raken kunt u een nieuwe bestellen.

Via onze online creator kunt u zelf uw stempel(s) ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 45 stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo behoort tot de opties.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Colop Printer 25
Uw waardering

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.