Colop Printer 25

Colop Printer 25 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

24,70 excl. B.T.W.


Upload uw eigen ontwerp

PDF - JPG - TIF - BMP - EPS - AI
Onze aanleveropties vind u hier.

Kies een template

 

De Colop printer 45 stempel is een langwerpige kunststof stempel met een afdrukformaat van 75x15mm. Deze zelfinktende stempel heeft een geintegreerd inktkussen waarmee je 4000 - 7000 afdrukken kunt maken. Indien het kussentje op begint te raken kunt u een nieuwe bestellen.

Via onze online creator kunt u zelf uw stempel(s) ontwerpen. Zowel tekst als logo is mogelijk bij de Colop Printer 45 stempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo behoort tot de opties.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.