Trodat Printy 4918

Trodat Printy 4918

Trodat Printy 4918 zelfinktende stempel. Max. 4 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 70 x 15mm

28,11 Excl. btw
34,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Trodat Printy 4918: Jouw Perfecte Zelfinktende Stempel

Ben je op zoek naar een veelzijdige stempel die uitblinkt in gebruiksgemak en duurzaamheid? Maak kennis met de Trodat Printy 4918, een zelfinktende stempel die geschikt is voor diverse toepassingen, zowel op kantoor als voor persoonlijk gebruik. 

 

Hier ontdek je waarom de Trodat Printy 4918 een uitstekende keuze is:

Maximaal Afdrukformaat: 70x15mm of Maximaal 4 Regels

Met een royaal afdrukformaat van 70x15mm biedt de Trodat Printy 4918 voldoende ruimte voor jouw tekst, logo's of andere ontwerpen. Voeg tot wel 4 regels tekst toe en pas deze stempel aan aan jouw specifieke behoeften.

Inktkleur naar Jouw Wens: Zwart, Blauw, Rood of Groen

Personaliseer jouw stempelervaring door te kiezen uit verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood of groen. Wat je boodschap ook is, de Trodat Printy 4918 laat een professionele en opvallende indruk achter op elk oppervlak.  E/4918

Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt

De inkt die we gebruiken in de Trodat Printy 4918 is op waterbasis. Dit zorgt niet alleen voor levendige en heldere afdrukken, maar toont ook ons engagement voor het milieu. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Langdurig Gebruik: 4.000 tot 7.000 Afdrukken per Kussentje

Met een indrukwekkende levensduur kan het inktkussentje van de Trodat Printy 4918 tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken, afhankelijk van de complexiteit van jouw opdruk. Minder inktaanvullingen, meer consistente prestaties.

Geschikt voor al Jouw (niet gladde) Papiersoorten

De veelzijdigheid van de Trodat Printy 4918 strekt zich uit tot het afdrukken op diverse papiersoorten. Of het nu standaard kantoorpapier is of iets dikker materiaal, deze stempel levert haarscherpe afdrukken op alle niet-gladde oppervlakken. Voor gladde papiersoorten raden we het gebruik van sneldrogende inkt aan, mogelijk in combinatie met een niet-zelfinktende stempel of een houten stempel met bijvoorbeeld het StazOn stempelkussen.

Eenvoudig Vervangen van het Tekstplaatje

Is jouw tekst niet meer accuraat of wil je een nieuwe boodschap overbrengen? Geen probleem. Met de Trodat Printy 4918 kun je eenvoudig zelf het stempelplaatje Trodat Printy 4918 vervangen. Bij elke bestelling leveren wij het nieuwe stempelplaatje inclusief dubbelzijdig kleefband aan de achterzijde. Zo blijft jouw stempel altijd up-to-date en klaar voor gebruik.

 

Met de Trodat Printy 4918 combineer je functionaliteit met gebruiksgemak en ervaar je een hoogwaardige stempelervaring voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Laat een professionele indruk achter met elke afdruk, terwijl de Trodat Printy 4918 jou helpt moeiteloos en efficiënt je stempel te drukken op elke situatie.

 

Zoekt u een groter model? Kijk dan op Trodat Printy 4925 (Maximaal afdrukformaat 82x25mm)

Alternatief: Colop Printer 45 (Maximaal afdrukformaat 82x25)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.