Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Colop Printer 30/1 Doe het zelf

Doe het zelf set Colop Printer 30. Max. 5 regels, incl. 1 letter/cijfer set met 3.5mm hoogte.

19,80 Excl. btw
23,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De kenmerken van de Colop Printer 30

Ontdek de handige Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempel, die u volledige controle geeft over uw stempelteksten. Deze set bevat losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte, waarmee u eenvoudig uw eigen stempelteksten kunt samenstellen en aanpassen, zo vaak als u wilt.

Ideaal voor stempels met maximaal 5 regels tekst, perfect als u vaak van tekst moet veranderen.

Het grote indexvenster zorgt ervoor dat uw volledige tekst altijd zichtbaar is. Het ribbelprofiel op de DIY stempel in combinatie met losse letters en cijfers maakt het creëren van gepersonaliseerde naam- en adresstempels, evenals wisselende teksten, uiterst efficiënt en nauwkeurig.

Geen mogelijkheid om een logo toe te voegen aan deze Doe-het-zelf set. Voor logo stempels, kijk naar de Colop zelfinktende stempels.

Met de Colop Printer 30/1SET ontvangt u een complete letter- en cijferset met een individuele letterhoogte van 3.5 mm, waardoor heldere en professionele afdrukken van maximaal 47 x 18 mm mogelijk zijn.

Handzaam, functioneel en grenzeloos creatief - de Colop Printer 30/1 Doe-het-zelf stempel biedt vrijheid in het aanpassen en personaliseren van uw stempelteksten, waardoor het onmisbaar is voor thuis, op kantoor en bij creatieve projecten.

Vergelijkbaar met de Trodat Typo 4912, garandeert de Colop Printer 30/1SET een betrouwbare Doe-het-zelf stempeloplossing die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.