Colop Printer 30/2 Doe het zelf

Colop Printer 30/2 Doe het zelf

Doe het zelf set Colop Printer 30. Max. 5 regels, incl. 2 letter/cijfer sets met 2.5mm & 3.5mm hoogte.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

31,67 Excl. btw
38,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf - Personaliseer uw stempels op unieke wijze!

Met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set kunt u zelf stempels maken en uw boodschap op een persoonlijke manier overbrengen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van deze handige set:

  • Aanpasbare tekst: Creëer stempels met losse lettertjes en cijfers van 3.5 mm hoogte. Pas de tekst zo vaak aan als u wilt voor een flexibele en veelzijdige stempel.
  • Tot 5 regels: U kunt maximaal vijf regels tekst plaatsen op uw stempel, perfect voor adressen, berichten en andere persoonlijke teksten.
  • Eenvoudig in gebruik: Het maken van uw stempel gaat snel en moeiteloos, waardoor u kostbare tijd bespaart.
  • Inclusief 2 letter/cijfersetjes: De set wordt geleverd met letterhoogtes van 2.5 mm en 3.5 mm, waarmee u de hoogte van uw letters kunt aanpassen aan uw voorkeur.
  • Compact en draagbaar: De Colop Printer 30/2 SET is een handig apparaat dat u overal kunt gebruiken waar stempels nodig zijn.

Let op:

  • Geen logo mogelijk: Helaas is het niet mogelijk om een logo toe te voegen aan uw stempel met deze set. Voor logo stempels raden we de Colop zelfinktende stempels aan.

Ervaar de vrijheid van creatie met de Colop Printer 30/2 Doe-het-zelf-set. Bestel vandaag nog en maak indruk met unieke en persoonlijke stempels!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.