Colop Printer 30 Incognito stempel

Colop Printer 30 Incognito stamp

Handige incognito stempel voor het onleesbaar maken van uw gegevens.

23,50 Excl. btw
28,44 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Handige incognito stempel voor het onleesbaar maken van uw gegevens.

Ontdek de Colop Printer "Incognito" Stempel, een slimme oplossing voor het verzenden van vertrouwelijke informatie zonder alle gegevens prijs te geven. Met deze handige klant-en-klare incognitostempel kunt u moeiteloos over tekst heen stempelen, waardoor deze onleesbaar wordt. Bescherm uw privacy en geniet van een probleemloze verzending met deze aanbevolen stempel.

Belangrijkste kenmerken van de Colop Printer "Incognito" Stempel:

Privacybescherming: Beveilig gevoelige gegevens en vertrouwelijke tekst door er eenvoudigweg met de "Incognito" Stempel overheen te stempelen. Uw privacy blijft gewaarborgd.

Gebruiksgemak: De "Incognito" Stempel is uiterst gebruiksvriendelijk. Met een simpele stempelbeweging zorgt u voor extra bescherming op uw documenten, zonder gedoe.

Professionele uitstraling: Uw documenten behouden een nette en professionele uitstraling, zelfs wanneer bepaalde informatie onleesbaar wordt gemaakt. De afdruk blijft schoon en duidelijk.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de stempel ontworpen voor langdurig en betrouwbaar gebruik, zonder vervaging van de afdruk.

Veelzijdigheid: Of het nu papier, enveloppen of andere materialen zijn, de "Incognito" Stempel werkt op verschillende oppervlakken en situaties.

Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat neemt u de stempel gemakkelijk overal mee naartoe, zodat u altijd klaar bent om uw privacy te beschermen.

Voeg een extra beveiligingslaag toe aan uw verzendingen met de Colop Printer "Incognito" Stempel. Bescherm uw vertrouwelijke informatie en verstuur documenten met vertrouwen. Bestel vandaag nog deze handige stempel en geniet van gemoedsrust tijdens al uw verzendingen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.