Colop Printer 35 datumstempel

Colop Printer 35/D

Zelfinktende datumstempel met max. 4 regels tekst en/of logo en datum. (Topkwaliteit)

Afdrukformaat: 50 x 30mm

42,47 Excl. btw
51,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 35/D - Voor Perfecte Datumstempels met Gemak

De Colop Printer 35/D is dé oplossing voor moeiteloze datumstempels. Deze zelf-inktende stempel, met zijn robuuste kunststof frame en ingebouwde aanpasbare datum, biedt gebruiksgemak en duurzaamheid. 

 

Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van de Colop Printer 35/D:

Ingebouwd Inktkussen: Met een ingebouwd inktkussen vergeet u het gedoe van handmatig ininkten. Dit bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor consistente afdrukken.

Afdruk: De stempel heeft een rechthoekige afdruk met een maximaal formaat van 50x30mm, ideaal voor al uw informatie.

Tot 4 Regels Tekst: U kunt maximaal vier regels tekst opnemen, met de aanpasbare datum centraal voor een professionele uitstraling.

CO2 Neutraal: De Printer 35/D is CO2-neutraal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is zonder schadelijke stoffen.

Langdurig Inktkussen: Het inktkussen gaat 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het moet worden vervangen, wat zorgt voor kostenbesparing op de lange termijn.

Diverse Inktkleuren: U kunt kiezen uit verschillende inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw behoeften.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit uw afdruk wilt wijzigen, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en vervangen, zonder de hele stempel te vervangen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen of upload uw eigen ontwerp voor een persoonlijke touch.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 35/D is ideaal voor stempelen op standaard papier, perfect voor kantooromgevingen.

 

De Colop Printer 35/D biedt uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke afdruk. Vertrouw op deze stempel voor nauwkeurige en professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35/D en ervaar de hoogwaardige prestaties zelf!

 

Kwaliteitsgarantie: Wij garanderen de uitstekende kwaliteit van de Colop Printer 35/D en bieden volledige ondersteuning. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, neem dan contact met ons op en wij staan klaar om u te helpen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.