Colop Printer 38 datumstempel

Colop Printer 38/D

Zelfinktende datumstempel met max. 4 regels tekst en/of logo en datum. (Topkwaliteit)

Afdrukformaat: 56 x 33mm

44,63 Excl. btw
54,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 38/D - De ultieme Datumstempel voor Scherpe Afdrukken

Maak kennis met de Colop Printer 38/D, een hoogwaardige zelf-inktende datumstempel met een kunststof montuur en ingebouwde functies die uw stempelbehoeften perfect vervullen. 

 

Hier zijn de opvallende kenmerken van de Colop Printer 38/D:

Zelf-Inktenend Gemak: Deze stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen, waardoor extra inkt overbodig is. Dit maakt de stempel zeer gebruiksvriendelijk.

Nauwkeurige Datuminstelling: De Colop Printer 38/D is uitgerust met een verstelbare datum die centraal in de afdruk staat. Dit verzekert precisie en consistentie bij elke stempel.

Afdruk met Flexibiliteit: Met een maximale afdrukafmeting van 56x33mm biedt deze stempel veelzijdigheid en professionele resultaten.

Langdurige Inkt: Het inktkussen gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert.

Diverse Inktkleuren: U heeft de keuze uit verschillende inktkleuren om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje kan afzonderlijk worden aangeschaft en eenvoudig worden vervangen, waardoor de levensduur van uw stempel wordt verlengd.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze online "creator" om uw stempel te ontwerpen of uw eigen afbeelding te uploaden, zodat de Colop Printer 38/D volledig aan uw wensen voldoet.

Geschikt voor Standaard Papier: Deze stempel is perfect voor gebruik op standaard papier en zorgt altijd voor scherpe afdrukken. Let op dat de inkt niet opdroogt op glad papier of karton.

 

Met de Colop Printer 38/D kunt u altijd rekenen op consistent hoge kwaliteit en scherpe afdrukken. Verbeter uw stempelwerk met deze betrouwbare en veelzijdige datumstempel. Kies voor de bewezen kwaliteit van Colop.

Colop Printer 38/D - Voor nauwkeurige afdrukken van topkwaliteit, keer op keer.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.