Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Colop Printer 40/2 Doe het zelf

Doe het zelf set Colop Printer 30. Max. 6 regels, incl. 2 letter/cijfer sets met 2.5mm & 3.5mm hoogte.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

32,76 Excl. btw
39,64 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de voordelen van de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel

Maak kennis met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel, een onmisbaar hulpmiddel voor het creëren van persoonlijke afdrukken! Met deze hoogwaardige doe-het-zelf stempelset krijgt u de vrijheid om stempels op maat te maken, volledig aangepast aan uw wensen. Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw boodschap een unieke en professionele uitstraling.

Ontdek de voordelen van de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel:

  • Genoeg ruimte voor uw ideeën: Met deze stempel kunt u maar liefst zes regels tekst toevoegen, waardoor u voldoende ruimte heeft voor uitgebreide berichten, adressen of andere belangrijke informatie.
  • Perfect formaat: Het afdrukgebied van 59x23mm geeft u de mogelijkheid om uw stempelontwerp duidelijk en helder over te brengen.
  • Flexibiliteit in lettergrootte: De set wordt geleverd met twee letter/cijfer sets in verschillende hoogtes - 2,5 mm en 3,5 mm. Hierdoor kunt u de grootte van uw letters aanpassen en uw stempel naar wens vormgeven.
  • Populair en gewild: De Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel is de favoriete keuze van velen vanwege zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Klaar om uw creativiteit te laten schitteren? Met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel kunt u vol vertrouwen aan de slag! Van het markeren van belangrijke documenten tot het personaliseren van bedrijfsmateriaal, deze stempelset voldoet aan al uw stempelbehoeften.

Zet uw stempel op elke gelegenheid met de Colop Printer 40/2 Doe-het-zelf stempel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een stempel op maat, helemaal naar uw eigen wensen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.