Colop Printer 40 Deurwaarder

Colop Printer 40 Deurwaarder

"Ondergetekende verklaart ..." speciale deurwaarders stempel.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

29,74 Excl. btw
35,99 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel

Voor de deurwaarders, die streven naar precisie en professionaliteit, is er de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel. Deze stempel is op maat gemaakt om scherpe en duidelijke afdrukken te produceren, waardoor het een onmisbaar instrument is voor deurwaarders die belangrijke juridische documenten verwerken.

 

Kenmerken en Voordelen:

  • Speciaal ontworpen voor deurwaarders, met de standaardtekst "voormeld adres in gesloten envelop met daarop als vermelding enz.".
  • Het afdrukformaat van maximaal 59x23 mm biedt voldoende ruimte om alle benodigde informatie in één keer te markeren.
  • Het inktkussen kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor de levensduur van de stempel wordt verlengd en consistente, hoogwaardige afdrukken gegarandeerd zijn.
  • Verschillende inktkleuren zijn beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw specifieke behoeften.
  • De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel is milieuvriendelijk en CO2-neutraal, waardoor u niet alleen topkwaliteit krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Met de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel kunt u uw werk als deurwaarder stroomlijnen en tegelijkertijd voldoen aan de hoge normen van uw beroep. Kies voor deze stempel en geniet van betrouwbaarheid en professionaliteit bij al uw juridische taken.

 

Conclusie

De Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel biedt de perfecte oplossing voor deurwaarders die streven naar precisie, efficiëntie en duurzaamheid. 

Met zijn zelf-inktende mechanisme, vervangbaar inktkussen en milieuvriendelijk ontwerp voldoet deze stempel aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en milieubewustzijn. Kies voor de Colop Printer 40 Deurwaarder Stempel en verbeter uw professionele workflow terwijl u bijdraagt aan een groenere toekomst.

 

 

 

Met de Colop Printer 40 deurwaarderstempel kun je professioneel en efficiënt te werk gaan, en voldoe je aan alle wettelijke voorschriften bij het achterlaten van belangrijke berichten. Dit waardevolle instrument zal deurwaarders helpen hun taken met precisie uit te voeren

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.