Colop printer 52

Colop Printer 52

Colop Printer 52 zelfinktende stempel. Max. 5 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 30 x 20mm

26,48 Excl. btw
32,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer 52 - Uw Betrouwbare Zelf-Inkter voor Scherpe Afdrukken

Met de Colop Printer 52 kunt u rekenen op hoogwaardige prestaties voor al uw stempelbehoeften. Deze geavanceerde zelf-inktende stempel, voorzien van een ingebouwd inktkussen, biedt een maximaal afdrukformaat van 30x20mm en is ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Dankzij de mogelijkheid om maximaal 5 regels tekst toe te voegen, of zelfs uw eigen logo, kunt u moeiteloos professionele en persoonlijke afdrukken maken.

 

Belangrijkste Eigenschappen van de Colop Printer 52:

  • Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 52 levert consequent scherpe en heldere afdrukken, waardoor uw stempels er professioneel en indrukwekkend uitzien.
  • Milieubewust: De Colop Printer 52 is een milieuvriendelijke keuze, want hij is CO2-neutraal, wat bijdraagt aan een duurzamere toekomst.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen van de Printer 52 is gemakkelijk te vervangen, zodat uw afdrukken altijd van hoge kwaliteit blijven.
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: Het stempelplaatje van de Colop Printer 52 kan apart worden besteld en vervangen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het aanpassen van uw stempelontwerp.
  • Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel moeiteloos online of upload uw eigen logo voor een persoonlijke touch.

 

Met de Colop Printer 52 haalt u niet alleen een hoogwaardige stempel in huis, maar ook een veelzijdig instrument voor al uw afdrukeisen. Of u nu zakelijke documenten, creatieve projecten of persoonlijke items wilt markeren, de Colop Printer 52 biedt de perfecte oplossing. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk met de Colop Printer 52.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.