Colop Printer 52 datumstempel

Colop Printer 52/D

Zelfinktende datumstempel met max. 2 regels tekst en/of logo en datum (Topkwaliteit).

Afdrukformaat: 30 x 20mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 52/D Datumstempel - Voor Zorgvuldige Afdrukken

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 52/D, een hoogwaardige zelf-inktende datumstempel die voldoet aan al uw stempelbehoeften. Met een stevig kunststof montuur en een ingebouwde verstelbare datumfunctie biedt deze stempel de ideale oplossing voor het markeren van belangrijke documenten. 

 

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 52/D:

 • Ingebouwd Inktkussen: De Printer 52/D wordt geleverd met een ingebouwd inktkussen, waardoor stempelen moeiteloos en gemakkelijk is. Het inktkussen gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden door een nieuw inktkussen.
 • Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 30x20mm biedt deze stempel voldoende ruimte om informatie duidelijk weer te geven. U kunt maximaal 2 regels tekst toevoegen, met de datum in het midden van de afdruk.
 • Afdruk: De Colop Printer 52/D maakt gebruik van een rechthoekige afdruk, wat een professionele uitstraling geeft aan uw stempels.
 • Milieuvriendelijk: De Printer 52/D is CO2 neutraal, waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is voor uw stempelbehoeften.
 • Inktkleuren: U heeft de keuze uit diverse inktkleuren, zodat u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.
 • Stempelplaatje: Als het stempelplaatje slijt of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en deze vervangen op de stempel.
 • Online Ontwerpen: Personaliseer de Colop Printer 52/D eenvoudig online met behulp van onze intuïtieve "creator" of upload uw eigen ontwerp voor volledige controle over het uiterlijk van uw stempel.
 • Geschikt voor Standaard Papier: Deze datumstempel is ideaal voor gebruik op standaard papier en voorkomt dat de inkt op glad papier of karton opdroogt.

 

Met de Colop Printer 52/D bent u verzekerd van zorgvuldige en nauwkeurige afdrukken, telkens weer. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit - kies de Colop Printer 52/D. Colop staat garant voor hoogwaardige producten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.