Colop Printer 53 datumstempel

Colop Printer 53/D

Zelfinktende datumstempel met max. 4 regels tekst en/of logo en datum (Topkwaliteit).

Afdrukformaat: 45 x 30mm

44,13 Excl. btw
53,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 53/D - De Perfecte Zelf-Inkten Datumstempel

Met de Colop Printer 53/D haalt u de ultieme datumstempel in huis. Deze stempel, voorzien van een stevig kunststof montuur en een ingebouwde verstelbare datumfunctie, staat garant voor professionele afdrukken zonder gedoe. 

 

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de Colop Printer 53/D:

Gemakkelijk in Gebruik: Dankzij het ingebouwde inktkussen is de Colop Printer 53/D zelf-inktend en direct klaar voor gebruik, zonder gedoe met losse inktkussens.

Nauwkeurige Datuminstelling: De ingebouwde verstelbare datum zorgt ervoor dat de datum altijd netjes gecentreerd is in uw afdrukken.

Afdrukken: Met een maximale afdrukgrootte van 45x30mm is deze stempel veelzijdig inzetbaar.

Tot 4 Regelteksten: Personaliseer uw afdrukken met maximaal 4 regels tekst, waardoor u flexibiliteit heeft bij het markeren van documenten.

Milieuvriendelijk: De Colop Printer 53/D is CO2-neutraal, wat aangeeft dat deze voldoet aan strenge milieunormen.

Langdurige Inktlevensduur: Het inktkussen gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat zorgt voor langdurig gebruiksgemak.

Kleurkeuze: U heeft de mogelijkheid om uit diverse inktkleuren te kiezen, zodat uw afdrukken perfect passen bij uw specifieke behoeften en stijl.

Vervangbare Stempelplaatjes: Als uw stempelplaatje versleten is of als u een ander ontwerp wilt, kunt u eenvoudig een vervangend stempelplaatje bestellen en installeren.

Online Ontwerpmogelijkheden: Maak moeiteloos uw eigen stempelontwerp of upload uw eigen ontwerp met behulp van onze handige online "creator"-tool.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 53/D is ideaal voor het stempelen op standaard papier, met altijd scherpe afdrukken als resultaat.

 

Kies voor de Colop Printer 53/D voor betrouwbare prestaties en hoogwaardige afdrukken. Colop staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

Met de Colop Printer 53/D bent u verzekerd van een stempel die aan al uw verwachtingen voldoet en langdurige prestaties levert. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid die het merk Colop biedt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.