Colop Printer 54

Colop Printer 54

Colop Printer 54 zelfinktende stempel. Max. 8 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 50 x 40mm

38,62 Excl. btw
46,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 54: De Ultieme Zelfinktende Stempel voor Al Jouw Afdrukbehoeften

De Colop Printer 54 is een krachtige zelfinktende stempel die speciaal is ontworpen om aan al jouw stempelbehoeften te voldoen. Met zijn indrukwekkende kenmerken, duurzaamheid en superieure prestaties is deze stempel de perfecte keuze, zowel voor zakelijk als persoonlijk gebruik. Hier laten we je graag kennismaken met wat de Colop Printer 54 te bieden heeft.

 

Eigenschappen en Specificaties zelf-inktende stempel Colop Printer 54

De Colop Printer 54 wordt geleverd in een compact formaat dat comfortabel in de hand ligt. Het heeft een maximaal afdrukformaat van 50x40mm, waardoor het ideaal is voor uiteenlopende toepassingen. Bovendien is deze stempel verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren. De inktkussens van de stempel zijn gevuld met milieuvriendelijke inkt op waterbasis, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook zorgt voor scherpe en heldere afdrukken.

 

Personaliseer Jouw Colop Printer 54

Een van de opvallende kenmerken van de Colop Printer 54 is de mogelijkheid om het tekstplaatje eenvoudig te vervangen. Als je tekst moet worden bijgewerkt of gewijzigd, hoef je geen nieuwe stempel aan te schaffen. Met deze stempel kun je moeiteloos het tekstplaatje vervangen en direct weer aan de slag gaan. Dit maakt de Colop Printer 54 zeer kostenefficiënt en praktisch.

Daarnaast is het inktkussentje van de Colop Printer 54 ook volledig vervangbaar. Dit betekent dat je, zelfs na intensief gebruik, altijd een reserve inktkussentje bij de hand hebt om ervoor te zorgen dat jouw afdrukken altijd van topkwaliteit blijven.

 

Ontwerp Je Eigen Printer 54 Stempel

Met de Colop Printer 54 heb je de mogelijkheid om je eigen tekst of logo te uploaden en deze op de stempel te plaatsen. Dankzij onze handige online "creator" kun je de stempel volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Of je nu jouw bedrijfslogo wilt integreren of een persoonlijk tintje aan jouw stempels wilt toevoegen, deze stempel biedt onbeperkte mogelijkheden voor personalisatie.

 

Duurzaamheid en Kwaliteit

De Colop Printer 54 is ontworpen voor frequent gebruik en staat bekend om zijn duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze stempel lang meegaat zonder enige concessie te doen aan de afdrukkwaliteit. Of je nu documenten moet stempelen, enveloppen moet markeren of andere afdrukbehoeften hebt, de Colop Printer 54 levert altijd scherpe en duidelijke resultaten.

 

Belangrijke Voordelen van de Colop Printer 54:

  • Afdrukformaat: De stempel heeft een maximaal afdrukformaat van 50x40mm, ideaal voor verschillende toepassingen.
  • Milieuvriendelijke Inkt: De stempel maakt gebruik van milieuvriendelijke inkt op waterbasis voor hoogwaardige afdrukken.
  • Vervangbare Tekstplaatjes: Gemakkelijk te vervangen tekstplaatjes voor aanpassingen en wijzigingen zonder extra kosten.
  • Reserve Inktkussentje: Altijd een reserve inktkussentje beschikbaar voor consistente afdrukken, zelfs na intensief gebruik.
  • Personaliseerbaar: Ontwerp jouw stempel met eigen tekst en logo met behulp van onze online "creator".
  • Duurzaamheid: Gebouwd voor frequent gebruik, gegarandeerd langdurige prestaties.

 

Kies voor de Colop Printer 54 en ontdek de voordelen van hoogwaardige, aanpasbare afdrukken voor jouw specifieke behoeften. Of het nu voor zakelijk of persoonlijk gebruik is, deze stempel biedt de ideale oplossing voor al jouw stempelbehoeften. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de efficiëntie en kwaliteit van deze uitstekende zelfinktende stempel.

Colop Printer 54 - Jouw partner in perfecte afdrukken en aanpasbaarheid. Bestel nu en profiteer van de veelzijdigheid van deze stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.