Colop Printer 54 datumstempel

Colop Printer 54/D

Zelfinktende datumstempel met max. 6 regels tekst en/of logo en datum (Topkwaliteit).

Afdrukformaat: 50 x 40mm

45,23 Excl. btw
54,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 54/D: De Perfecte Zelfinktende Datumstempel

De Colop Printer 54/D is een hoogwaardige zelfinktende datumstempel die zowel voor zakelijke als persoonlijke doeleinden ideaal is. Met een stevig kunststof montuur en geavanceerde functies biedt deze stempel een betrouwbare oplossing voor al uw stempelbehoeften. 

 

Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 54/D op een rij:

Ingebouwde, Verstelbare Datum: Deze stempel is uitgerust met een ingebouwde, verstelbare datum in het midden, waardoor u moeiteloos de gewenste datum voor uw stempelafdrukken kunt instellen.

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen zorgt ervoor dat uw stempel altijd gereed is voor gebruik. Het inktkussen heeft een indrukwekkende levensduur van 4.000 tot 7.000 afdrukken voordat het eenvoudig kan worden vervangen.

Rechthoekige Afdruk: De Colop Printer 54/D produceert strakke rechthoekige afdrukken met een maximumformaat van 50x40mm, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

Tot 6 Regelruimte: U heeft de vrijheid om maximaal 6 regels tekst op deze stempel te plaatsen: 3 boven de datum en 3 onder de datum, waardoor u uw stempelontwerp kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Personaliseer uw afdrukken en laat ze opvallen door te kiezen uit verschillende beschikbare inktkleuren.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp wijzigt, kunt u eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen en dit vervangen op de stempel, waardoor de Colop Printer 54/D uiterst flexibel is.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze handige online "creator" om uw stempel gemakkelijk naar wens vorm te geven of te uploaden.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 54/D is ideaal voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor hij veelzijdig toepasbaar is.

 

Kies voor de Colop Printer 54/D en profiteer van scherpe afdrukken en uitstekende prestaties. Colop staat synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Colop Printer 54/D is daarop geen uitzondering. Vertrouw op de efficiëntie en duurzaamheid van de Colop Printer 54/D voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.