Colop Printer 55 datumstempel

Colop Printer 55/D

Zelfinktende stempel met eigen tekst + datum in vertrouwde Colop topkwaliteit.
Afdrukformaat: 40x60mm, max. 7 regels, hoogte datum: 4mm

45,18 Excl. btw
54,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Printer 55/D, een datumstempel van hoogwaardig kunststof die uw stempelervaring naar een hoger niveau tilt. 

De Colop Printer 55/D is een hoogwaardige zelf-inktende stempel die voldoet aan al uw behoeften op het gebied van datummaken. Deze stempel, met een stevig kunststof frame, biedt een reeks praktische eigenschappen en voordelen. 

 

Overzicht van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Colop Printer 55/D:

  • Aanpasbare Datum: De Colop Printer 55/D is uitgerust met een ingebouwde, aanpasbare datumfunctie, zodat u probleemloos de gewenste datum voor elke afdruk kunt instellen. De datum staat altijd netjes in het midden van uw stempelafdruk.
  • Rechthoekige Afdruk: Deze stempel levert heldere en scherpe rechthoekige afdrukken met een maximale afmeting van 60x40 mm, waardoor uw documenten er professioneel uitzien.
  • Ruimte voor 7 Regels: Met een capaciteit van maximaal 7 regels tekst, heeft u de flexibiliteit om belangrijke informatie aan uw stempelafdrukken toe te voegen.
  • Duurzaam Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen gaat lang mee, tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken, voordat het vervangen moet worden. Hierdoor blijven uw stempelafdrukken altijd van hoge kwaliteit.
  • Vervangbare Inkt en Stempelplaatje: U kunt kiezen uit verschillende inktkleuren voor uw Colop Printer 55/D, en het inktkussen en stempelplaatje zijn gemakkelijk te vervangen, waardoor u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.
  • Eenvoudig Online Ontwerpen: Met onze handige "creator" tool kunt u uw stempel online ontwerpen of uw eigen ontwerp uploaden, zodat uw stempel perfect bij uw huisstijl past.
  • Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer 55/D is ideaal voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

 

De Colop Printer 55/D is een betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften, van kantoortaken tot administratie en documentatie. Deze stempel biedt uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Kies voor de kwaliteit en precisie van Colop en investeer in de Colop Printer 55/D voor al uw datummakingsbehoeften. Ontdek de veelzijdigheid van deze stempel en ervaar zelf waarom Colop synoniem staat voor kwaliteit.

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 55/D en geniet van professionele stempelafdrukken met een persoonlijk tintje!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.