ISPM 15 stempel Colop Printer 55

ISPM 15 stempel Colop Printer 55

Personaliseer de stempel met uw eigen gegevens en identificatie, zodat u voldoen aan de ISPM 15-normen.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55: Jouw Oplossing voor Verpakkingsconformiteit

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is jouw beste bondgenoot in de wereld van verpakkingen. Ontworpen om te voldoen aan de strikte eisen van de IPPC-richtlijnen, biedt deze zelfinktende stempel een ongeëvenaarde veelzijdigheid. 

 

Hier zijn enkele opvallende eigenschappen van de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55:

 • Op Maat Gemaakt Ontwerp: Personaliseer jouw stempel met jouw eigen gegevens en identificatie, zodat je gemakkelijk kunt voldoen aan de ISPM 15-normen.
 • Ingebouwd Inktkussen: Geniet van zorgeloos afdrukken dankzij het handige ingebouwde inktkussen, dat zorgt voor scherpe en consistente resultaten.
 • Ruim Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 60x40 mm kun je voldoen aan diverse verpakkingsvereisten zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Milieuvriendelijk: Net als andere Colop-stempels draagt de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 bij aan milieuvriendelijkheid doordat deze CO2-neutraal is.
 • Inktkussenkeuzes: Je hebt de keuze uit verschillende inktkussenkleuren, waaronder blauw/rood, zwart, blauw, rood en groen, om je stempel aan te passen aan jouw specifieke behoeften.
 • De ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen in de verpakkingsindustrie die exporteert, aangezien naleving van ISPM 15-normen van het grootste belang is. Door het duidelijke en gestandaardiseerde IPPC-merkteken te gebruiken, toon je aan dat het gebruikte hout een juiste hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen uit te roeien.

 

Belangrijke Details van het IPPC-Merkteken:

 • ISO Landcode: NL (Nederland)
 • Registratienummer Behandelaar: 000 (3-cijferig registratienummer van de behandelaar)
 • Behandelingsmethoden: Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH), of Methyl Bromide (MB)

 

Belangrijk: Sinds 18 maart 2010 is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode binnen de EU verboden vanwege milieuwetgeving. Buiten de EU wordt deze methode nog steeds toegepast. Onze stempel garandeert conformiteit met ISPM 15-eisen, ongeacht de behandelingsmethode.

Het merkteken wordt gekenmerkt door een duidelijke kaderrand waarbinnen de IPPC-korenaar en de codecomponenten zijn gescheiden door een verticale lijn. Een koppelteken scheidt de ISO-landencode van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming.

 

Met de ISPM 15 Stempel Colop Printer 55 heb je de ultieme tool in handen om wereldwijde verpakkingsvoorschriften na te leven en je producten veilig en conform te exporteren. Bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde stempel en neem de controle over je verpakkingsidentificatie.

 

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.