Colop Printer 55D Ovaal

Colop Printer 55D Ovaal

Ontwerp uw eigen stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal!

Afdrukformaat: 55 x 35mm

43,03 Excl. btw
52,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 55D Ovaal - Zelfinktende Datumstempel

Ontwerp uw eigen stempelafdruk met de Colop Printer 55D Ovaal! Deze ovale datumstempel biedt een ruime selectie van personalisatiemogelijkheden en is perfect voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om boekhouding of controle, deze handige zelfinktende stempelautomaat staat altijd voor u klaar!

Belangrijkste kenmerken:

 

  1. Maatwerk ontwerp: Laat uw creativiteit de vrije loop en personaliseer de stempeltekst naar wens. Voeg zelfs een logo toe in combinatie met een flexibele draaibare datum. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  2. Duurzaam en efficiënt: De Colop Printer 55D Ovaal is een hoogwaardige zelfinktende stempel die lang meegaat. Met het ingebouwde inktkussentje kunt u tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat bijvullen nodig is.
  3. Eenvoudig in gebruik: Deze stempelautomaat is zeer gebruiksvriendelijk en biedt moeiteloos stempelen zonder gedoe.
  4. Ruime keuze in kleur: Personaliseer uw stempelafdrukken met verschillende inktkleuren om ze op te laten vallen en aan te passen aan uw voorkeur.
  5. Inclusief tekst/logo-opdruk: U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten, want de prijs van de Colop Printer 55D Ovaal is inclusief de opdruk van uw gewenste tekst of logo. Het ontwerpproces wordt hierdoor nog gemakkelijker.
  6. Duidelijke indexweergave: Dankzij het handige indexvenster kunt u de juiste stempeltekst altijd snel aflezen, zelfs in een drukke omgeving.
  7. Vergelijkbaar met Trodat Printy Dater: De betrouwbare Colop Printer 55D Ovaal is vergelijkbaar met de Trodat Printy Dater, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

De Colop Printer 55D Ovaal is een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en duurzame datumstempel. Geef uw administratieve taken een persoonlijke touch door uw eigen stempeltekst te ontwerpen, kies een inktkleur die bij uw behoeften past, en geniet van duizenden haarscherpe afdrukken voordat bijvullen nodig is. Vereenvoudig uw werkzaamheden met deze hoogwaardige zelfinktende stempel van Colop!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.