Colop Printer 60 DD

Colop Printer 60 DD

Colop Printer datumstempel met een dubbele datum naast elkaar.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

59,57 Excl. btw
72,08 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 60 DD Datum/Tekststempel: Uw Stempel voor Persoonlijke en Zakelijke Gebruik

De Colop Printer 60 DD is uw ideale zelfinktende stempeloplossing, ontworpen om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Deze stempel combineert veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. 

 

Hier zijn de kenmerken van de Colop Printer 60 DD:

Belangrijkste Eigenschappen:

 • Afdrukformaat: Met een royaal afdrukformaat van 37x76mm kunt u gemakkelijk belangrijke gegevens en datums stempelen.
 • Duurzaamheid: Deze stempel is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof en kan 4.000 tot 6.000 afdrukken maken voordat het inktkussen moet worden vervangen.
 • Eenvoudig te Vervangen Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen kan eenvoudig door uzelf worden vervangen, zodat u altijd heldere en scherpe afdrukken kunt blijven maken.
 • Online Ontwerpopties: Gebruik onze gebruiksvriendelijke online creator om de stempel aan te passen aan uw wensen. Voeg tekst, logo's toe, of creëer zelfs een blokstempel met lijnen, allemaal rechtstreeks op onze website.
 • Unieke Kenmerken van de Colop Printer 60 DD:
 • Dubbele Datumfunctionaliteit: Deze stempel biedt de mogelijkheid om beide datums onafhankelijk van elkaar in te stellen, waardoor u flexibel bent in het stempelen van verschillende data.
 • Snelle Verzending: Bestel vóór 15:00 uur en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.
 • Betrouwbaarheid en Kwaliteit: De Colop Printer 60 DD staat bekend om zijn betrouwbaarheid en scherpe afdrukkwaliteit, wat essentieel is voor professioneel gebruik.
 • Veelzijdigheid: Of u nu documenten moet dateren, certificaten moet valideren, of zakelijke documenten moet markeren, de Colop Printer 60 DD biedt de veelzijdigheid om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

Met de Colop Printer 60 DD krijgt u een stempel die niet alleen uw administratieve taken vereenvoudigt, maar ook een professionele uitstraling geeft aan al uw documenten. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Colop Printer 60 DD.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.