Colop Printer 60 HD

Colop Printer 60 H

Deze Colop Printer datumstempel heeft de datum boven het midden staan

54,06 Excl. btw
65,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 60 H - Zelfinktende Datum/Tekststempel

De Colop Printer 60 H is een krachtige zelfinktende stempel die u volledige controle geeft over uw afdrukken. Met de mogelijkheid om de datum en tekst zowel boven als onder de datum aan te passen, biedt deze stempel een verticale afdruk met de datum boven het midden voor een professionele uitstraling.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukformaat: 37x76 mm
  • Duurzaam materiaal: Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof
  • Eenvoudig inktkussen vervangen: Het inktkussen kan moeiteloos door uzelf worden vervangen.
  • Online ontwerpmogelijkheden: Ontwerp uw eigen stempel online met onze gebruiksvriendelijke creator. U kunt tekst toevoegen, logo's integreren of zelfs stempels met lijnen creëren, allemaal beschikbaar op onze website.
  • Lange levensduur: De Colop Printer 60 H kan gemiddeld 4.000 tot 6.000 afdrukken maken voordat het inktkussen moet worden vervangen.

 

Met de Colop Printer 60 H bespaart u niet alleen tijd, maar geeft u ook een professionele uitstraling aan uw documenten. Bestel voor 15:00 uur en uw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden. Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van deze datum/tekststempel en personaliseer uw zakelijke communicatie vandaag nog.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.