Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 R

Deze Colop Printer met de datum recht van het midden is ideaal voor uw administratie.

54,06 Excl. btw
65,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer 60 R - Zelfinktende Datumstempel met Tekst

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 60 R, een handige datumstempel waarmee u zelf tekst kunt toevoegen. Deze stempel is perfect voor al uw administratieve taken en heeft een stevig ontwerp. Met de mogelijkheid om de datum aan de rechterzijde te plaatsen, biedt deze stempel een moeiteloze manier om documenten, formulieren en meer te markeren.

 

  • Ruim formaat, ongeëvenaard in de Colop Printer serie: De Printer 60 R is de grootste in zijn klasse en biedt extra ruimte voor tekst en informatie.
  • Eenvoudig verstelbare datum: Pas de datum gemakkelijk aan met de handige verstelbare datumfunctie, waardoor u snel en efficiënt kunt stempelen zonder enige complicaties.
  • Geïntegreerd inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje maakt gedoe met losse inkt overbodig. Met een indrukwekkende levensduur van ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken, kunt u langdurig stempelen zonder onderbrekingen.
  • Personaliseer met uw eigen tekst: Voeg naast de datum ook uw eigen tekst toe aan de stempel, zoals bedrijfsnamen of referentienummers, voor een gepersonaliseerde touch.
  • Betrouwbaarheid en duurzaamheid: De Colop Printer 60 R is gebouwd om lang mee te gaan en levert betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Een onmisbaar hulpmiddel voor uw dagelijkse kantoorbehoeften.
  • Efficiënt en tijdbesparend: Met een duidelijk afdrukformaat en een gebruiksvriendelijke bediening versnelt de Printer 60 R uw werkprocessen, wat waardevolle tijd bespaart in een drukke werkomgeving.

 

Kies voor de Colop Printer 60 R met de datum rechts geplaatst en ervaar het gemak van een krachtige, zelfinktende datumstempel waarmee u aan al uw stempelbehoeften kunt voldoen. Dit is de ideale stempel voor nauwkeurige en persoonlijke afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.