Colop Printer Ovaal 44

Colop Printer Ovaal 44

Volop Printer 44 ovaal met het royale ovale afdrukformaat van 44x28mm

Afdrukformaat: 44 x 28mm

38,62 Excl. btw
46,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Personaliseer uw stempels met de Colop Printer 44 Ovaal

Zelfinktende Stempel voor Tekst en Logo

Producttekst: De Colop Printer 44 Ovaal is een veelzijdige stempel waarmee u volledige controle heeft over het ontwerp van uw stempelplaat, inclusief logo en tekst. Met zijn elegante ovale vorm combineert deze stempel functionaliteit met esthetiek. Of het nu gaat om adresgegevens, uw persoonlijke naamstempel of een controlestempel, deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat biedt diverse voordelen.

 

Voordelen:

Duurzaam inktkussen: Het ingebouwde inktkussen gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat ervoor zorgt dat u langdurig gebruik kunt maken van de stempel zonder vaak inkt bij te vullen.

Eenvoudig online ontwerpen: Creëer moeiteloos uw eigen stempelplaat met tekst en logo, zodat de stempel perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Ideaal voor adresgegevens: Met het royale ovale afdrukformaat van 44x28mm kunt u uw adresgegevens duidelijk en professioneel weergeven.

Verschillende kleurenopties: Maak een keuze uit diverse inktkleuren om uw stempelafdrukken aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur.

Inclusief tekst/logo-opdruk: De prijs is inclusief de opdruk van uw gepersonaliseerde tekst en/of logo, zodat u direct aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.

Keuze uit diverse lettertypen: Personaliseer uw stempel met een ruime selectie aan lettertypen, zodat uw boodschap precies zo wordt weergegeven zoals u dat wenst.

Handig indexvenster: Het Colop Printer 44 Ovaal stempelontwerp bevat een praktisch indexvenster, waarmee u snel en gemakkelijk de juiste stempel kunt identificeren zonder te zoeken.

Vergelijkbare kwaliteit als Trodat Printy: Met vergelijkbare kwaliteit als de populaire Trodat Printy, staat de Colop Printer 44 Ovaal bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Met de Colop Printer 44 Ovaal - Zelfinktende Stempel voor Tekst en Logo, heeft u een hoogwaardige en aanpasbare stempel die voor heldere afdrukken zorgt en lang meegaat. Bestel vandaag nog uw unieke stempel en maak een professionele indruk op elk document!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.