Colop Printer Q12

Colop Printer Q12

Colop Printer Q12 zelfinktende stempel. Max. 3 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 12 x 12mm

17,93 Excl. btw
21,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer Q12: Uw Partner voor Scherpe Zelfinktende Afdrukken

Ontmoet de Colop Printer Q12, uw perfecte metgezel voor stempelwerk van topkwaliteit. Met zijn duurzame kunststof behuizing en ingebouwd inktkussen biedt deze hoogwaardige stempel een moeiteloze gebruikerservaring en uitmuntende afdrukkwaliteit. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, het maken van spaarkaarten, of persoonlijke projecten, de Printer Q12 levert altijd haarscherpe en nauwkeurige afdrukken, met een maximale afdrukmaat van 12x12 mm.

 

Wat maakt de Colop Printer Q12 bijzonder:

Volledig Zelfinktend: U kunt afscheid nemen van gedoe met extra inkt, want de Colop Printer Q12 heeft al een ingebouwd inktkussen. Bovendien kunt u het inktkussen eenvoudig vervangen als dat nodig is.

Volledig Aanpasbaar: Personaliseer uw stempel met maximaal 2 regels tekst en voeg zelfs uw eigen logo toe. Creëer een stempel die bij uw wensen en stijl past.

Vervangbare Stempelplaat: Wanneer uw ontwerp verandert, hoeft u geen nieuwe stempel aan te schaffen. U kunt gewoon het stempelplaatje apart bestellen en moeiteloos vervangen.

Diverse Inktkleuren: Kies uit een breed scala aan inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen ontwerp. Met Colop is personalisatie simpel en toegankelijk.

Milieubewust: De Colop Printer Q12 is CO2-neutraal, wat betekent dat u met een gerust hart kunt stempelen, terwijl u bijdraagt aan een groenere planeet.

 

Belangrijk: Als u van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating te stempelen, raden wij aan een handstempel met StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de Colop Printer Q12 is namelijk watergedragen en kan minder geschikt zijn voor gladde paier of kartonsoorten.

 

Met de Colop Printer Q12 haalt u een betrouwbare en veelzijdige stempel in huis die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Of het nu gaat om zakelijke documenten, spaarkaarten voor klanten, of persoonlijke creatieve projecten, met de Colop Printer Q12 bereikt u altijd professionele resultaten. Bestel vandaag nog uw eigen Colop Printer Q12 en ontdek het gemak van vlekkeloos stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.