Colop Printer Q43

Colop Printer Q43

Colop Printer Q43 zelfinktende stempel. Max. 9 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop printer Q43 afmeting 43 x 43 mm.

Deze veelzijdige stempelautomaat biedt talloze mogelijkheden, of u nu adresgegevens, een naamstempel of een controlestempel nodig heeft.

Dankzij het ingebouwde inktkussen, dat duizenden vlekkeloze afdrukken garandeert, geniet u van langdurig stempelplezier zonder enige moeite. Kies uit een breed scala aan kleuren om uw afdrukken te personaliseren en uw stempelcreaties een unieke touch te geven die uw eigen stijl weerspiegelt.

Bovendien is de prijs van de Colop Printer Q43 inclusief tekst/logo-opdruk, waardoor u meteen aan de slag kunt met het creëren van uw unieke stempel. Met een ruime keuze aan beschikbare lettertypen kunt u de stempel volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en huisstijl.

Dankzij het handige indexvenster op de stempel is uw stempeltekst altijd duidelijk leesbaar, wat zorgt voor extra gemak en efficiëntie bij het gebruik van deze krachtige stempel.

De Colop Printer Q43, vergelijkbaar met de befaamde Trodat Printy 4924, heeft een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn uitmuntende prestaties en duurzaamheid. Dit maakt hem tot een betrouwbare metgezel voor dagelijks gebruik in uiteenlopende toepassingen.

Met de eenvoudige opmaakopties hieronder wordt het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel een fluitje van een cent. Ontketen uw creativiteit en ontdek de eindeloze mogelijkheden die de Colop Printer Q43 te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.