Colop Printer Q43 datumstempel

Colop Printer Q43/D

Colop Printer Q43/D zelfinktende vierkante datumstempel. Max. 8 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: 43 x 43mm

44,13 Excl. btw
53,40 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Kracht van de Colop Printer R43/D: Uw Onmisbare Datumstempel

Stel uzelf voor aan de Colop Printer R43/D, de ultieme oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze robuuste stempel combineert een stevig kunststof montuur met innovatieve ingebouwde functies, waardoor een moeiteloze stempelervaring ontstaat. 

 

Ontdek hier wat de Colop Printer R43/D te bieden heeft:

Een Handige Ingebouwde Datum: Met zijn intuïtieve ingebouwde datummechanisme kunt u de datum moeiteloos aanpassen aan uw behoeften. De datum wordt altijd nauwkeurig gecentreerd voor een professionele uitstraling.

Inkt in Overvloed: Dankzij het ingebouwde inktkussen is handmatig ininkten verleden tijd. Het inktkussen gaat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, waardoor u zich kunt concentreren op uw werk, niet op de inktvoorraad.

Ruime Afdruk, Unieke Vorm: Met een maximale afdrukafmeting van 43x43mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor al uw tekst en informatie. De ronde afdruk voegt een onderscheidend element toe aan uw stempels.

Tot 8 Regeltekst: Personaliseer uw stempel met maximaal 8 regels tekst, waarbij u 4 boven de datum en 4 onder de datum kunt plaatsen. Voeg zelfs een ronde tekst toe rondom de datum om uw stempels extra uniek te maken.

Kleurrijk en Aanpasbaar: Kies uit verschillende inktkleuren om uw afdrukken aan te passen aan uw eigen stijl. Het stempelplaatje is eenvoudig vervangbaar, zodat u altijd een actuele stempel tot uw beschikking heeft.

Eenvoudig Ontwerpen: Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke online "creator" om uw stempel naar eigen wens te ontwerpen. U kunt ook uw eigen ontwerp uploaden voor volledige personalisatie.

 

De Colop Printer R43/D is ontworpen voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor het de ideale keuze is voor kantoren en dagelijks gebruik.

 

Colop Printer R43/D: Kwaliteit Verzekerd

Met scherpe, duidelijke afdrukken en betrouwbare prestaties is de Colop Printer R43/D de belichaming van kwaliteit. Kies voor deze stempel en ervaar de perfecte stempeloplossing voor al uw behoeften.

Colop: Uw Garantie voor Kwaliteit!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.