Q43_vertalers

Colop Printer Q43 Vertaler blauw

Afdrukformaat: 43 x 43mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer Q43 vertalersstempel met blauwe inkt

Valideer uw vertaalwerk met gemak en precisie!

Als professionele vertaler is de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt een essentieel hulpmiddel dat niet mag ontbreken in uw gereedschapskist. Deze zelf-inktende stempel is de moeiteloze keuze van de twee beschikbare opties en biedt een efficiënte en nauwkeurige manier om uw vertaalde documenten te markeren.

Volledig in lijn met de Europese richtlijnen betreffende opmaak, grootte en kleur, is deze stempel voorzien van een prachtige blauwe inkt. Blauw is de voorgeschreven kleur voor vertalersstempels, waardoor uw vertalingen de officiële en professionele erkenning krijgen die ze verdienen.

Belangrijke kenmerken:

  • Zelf-inktende stempel voor moeiteloos gebruik.
  • Voldoet aan Europese richtlijnen voor opmaak, grootte en kleur (blauw).
  • Personaliseerbaar met uw WBTV-nummer en naam voor een professionele uitstraling.

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw stempel door uw eigen WBTV-nummer en naam toe te voegen. Hiermee creëert u een unieke en op maat gemaakte uitstraling die volledig voldoet aan de vereisten van officiële documentatie.

Versnel en verbeter uw vertaalproces met de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt. Presenteer uw werk met trots en vertrouwen, met deze hoogwaardige vertalersstempel die geautoriseerd en gepersonaliseerd is. Wacht niet langer, bestel vandaag nog de Colop Printer Q43 Vertalersstempel met blauwe inkt en versterk uw professionele imago als vertaler!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.