Colop Printer R12

Colop Printer R12

Colop Printer R12 zelfinktende stempel. Max. 1 regels tekst en/of logo. (topkwaliteit)

Afdrukformaat: Ø12mm

17,93 Excl. btw
21,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Kracht van de Colop Printer R12 - Jouw Persoonlijke Stempel op Perfectie

Stel je voor: een wereld waarin elke afdruk een meesterwerk is. Dat is precies wat de Colop Printer R12 te bieden heeft. Deze zelf-inktende stempel is een meesterwerk op zich, met een maximale afdrukmaat van Ø12mm en een robuuste kunststof behuizing die duurzaamheid en prestatie belooft. 

 

Laat ons je meenemen naar de unieke kenmerken en voordelen van de Colop Printer R12:

Scherpe Elegante Afdrukken: De Colop Printer R12 onderscheidt zich door zijn vermogen om scherpe en elegante afdrukken te creëren, telkens weer. Of het nu om tekst, cijfers of je eigen logo gaat, deze stempel levert resultaten die opvallen.

Milieubewust Ontwerp: Deze stempel gaat een stap verder dan alleen stempelen; hij draagt bij aan een groenere planeet. De Colop Printer R12 is CO2-neutraal ontworpen, zodat je kunt stempelen met een schoon geweten.

Creatieve Vrijheid: Je hebt volledige creatieve vrijheid. Voeg maximaal twee regels tekst toe of laat je bedrijfslogo schitteren. De Colop Printer R12 kan volledig worden aangepast aan jouw wensen.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen is eenvoudig te vervangen wanneer het uitdroogt. Er zijn diverse inktkleuren beschikbaar, zodat je altijd de juiste kleur hebt voor jouw project.

Flexibel Stempelplaatje: Als je in de toekomst je tekst of logo wilt aanpassen, hoef je niet een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Het stempelplaatje kan afzonderlijk worden besteld en vervangen.

Gemakkelijk Online Ontwerpen: Ontwerp je stempel gemakkelijk online of upload je eigen ontwerp. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig en handig.

 

De Colop Printer R12 komt perfect van pas in tal van toepassingen, inclusief het gebruik op spaarkaarten. Onthoud wel, als je van plan bent om op een ondergrond met een MC-coating (glad papier)  te stempelen, raden we aan een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de zelf-inktende stempel is namelijk op waterbasis en zal niet opdrogen op gladdere oppervlakken.

 

Kies voor de Colop Printer R12 - de stempel die precisie, veelzijdigheid en milieubewustzijn combineert tot een meesterwerk. Ontdek de wereld van hoogwaardige afdrukken en maak vandaag nog je stempel op jouw projecten.

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw Colop Printer R12 en laat je creativiteit en professionaliteit stralen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.