Colop Printer R24 datumstempel

Colop Printer R24/D

Colop Printer R24 zelfinktende ronde datumstempel. Max. 2 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø24mm

30,79 Excl. btw
37,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer R24/D

Ontdek de veelzijdigeColop Printer R24/D - jouw ideale ronde datumstempel voor alle administratieve taken! Met zijn compacte ontwerp, de Colop Printer R24D, is deze stempel perfect geschikt voor dagelijkse administratie, boekhouding en controlewerkzaamheden.

Maak nu moeiteloos je eigen gepersonaliseerde stempel online! Met de Colop Printer R24D heb je de vrijheid om je eigen tekstplaat te ontwerpen, gecombineerd met een handige draaibare datumfunctie. Deze gebruiksvriendelijke stempelmachine biedt efficiëntie en gemak in één.

Geen zorgen meer over inkt - het ingebouwde inktkussen maakt duizenden afdrukken mogelijk zonder gedoe over vervanging. Kies bovendien uit een scala aan inktkleuren om je documenten en administratie overzichtelijk te houden.

En alsof da nog niet genoeg is, is de tekst- of logo-opdruk inbegrepen in de prijs, waardoor je direct aan de slag kunt met je splinternieuwe Colop Printer R24/D. Met verschillende lettertypes om uit te kiezen, kun je jouw stempel een persoonlijk tintje geven. Dankzij het handige indexvenster van de Colop Printer Dater stempel kun je de stempeltekst gemakkelijk lezen en snel de juiste stempel vinden.

Vergelijkbaar met de Trodat Printy Dater, staat de Colop Printer R24/D garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zoals je mag verwachten van het befaamde merk Colop.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en aanpasbare datumstempel, dan is de Colop Printer R24/D de perfecte keuze voor al jouw dagelijkse kantoorwerkzaamheden. Vereenvoudig je administratie en neem vandaag nog de stap naar een georganiseerde en professionele aanpak met de Colop Printer R24/D!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.