Colop Printer R30 datumstempel

Colop Printer R30/D

Colop Printer R30 zelfinktende ronde datumstempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo.

Afdrukformaat: Ø30mm

34,52 Excl. btw
41,77 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer R30/D - Uw Ideale Zelf-Inktende Datumstempel

De Colop Printer R30/D is een veelzijdige zelf-inktende datumstempel met een duurzaam kunststof frame, ontwikkeld om aan al uw stempelbehoeften te voldoen. Deze stempel biedt gemak en precisie, met kenmerken zoals een verstelbare ingebouwde datum, een ronde afdruk met een maximale doorsnede van 30 mm en een consistent scherpe afdruk.

 

Hoogtepunten:

  • Ingebouwd Inktkussen: De Colop Printer R30/D is voorzien van een ingebouwd inktkussen, waardoor het aanbrengen van inkt een probleemloze ervaring is. U krijgt altijd een heldere afdruk.
  • Verstelbare Datum: Deze stempel heeft een eenvoudig te gebruiken, ingebouwde verstelbare datumfunctie, waarbij de datum altijd centraal in de afdruk staat.
  • Vervangbaar Inktkussen: Het inktkussen kan eenvoudig worden vervangen, en er zijn diverse inktkleuren beschikbaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.
  • Vervangbaar Stempelplaatje: U heeft de flexibiliteit om het stempelplaatje afzonderlijk te bestellen en te vervangen, zodat u uw stempelontwerp kunt aanpassen.
  • Online Ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze handige online "creator" om uw stempel te ontwerpen, of upload uw eigen ontwerp voor een gepersonaliseerde stempeloplossing.
  • Toepassingen:
  • De Colop Printer R30/D is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder het stempelen van spaarkaarten. Deze stempel biedt betrouwbaarheid en consistentie, wat van essentieel belang is voor bedrijven die stempels gebruiken voor administratieve doeleinden.

 

Let op:

Voor stempelen op ondergronden met een MC coating adviseren wij het gebruik van een handstempel in combinatie met een StazOn kussen. De inkt in zelf-inktende stempels is namelijk op waterbasis en kan minder goed drogen op gladdere papiersoorten.

 

Kies voor de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en precisie van de Colop Printer R30/D voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog de uwe en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige datumstempel.

Colop Printer R30/D - Voor Elke Gelegenheid, Elk Document, Altijd Perfect.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.