Colop Printer R40 datumstempel

Colop Printer R40/D

Colop Printer R40 zelfinktende ronde datumstempel. Max. 4 regels met tekst en/of logo.

39,92 Excl. btw
48,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer R40/D - Uw Datumstempel voor Precisie en Professionaliteit

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van de Colop Printer R40/D, een zelf-inktende datumstempel die uitblinkt in nauwkeurigheid en duurzaamheid. Met zijn solide kunststof behuizing en geïntegreerde verstelbare datum biedt deze stempel een breed scala aan toepassingen. 

 

Hier zijn enkele unieke kenmerken en voordelen van de Colop Printer R40/D:

Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen maakt duizenden afdrukken mogelijk voordat het aan vervanging toe is, waardoor deze stempel een kosteneffectieve keuze is die lang meegaat.

Elegante Ronde Afdruk: Met een maximale afdrukgrootte van Ø 40 mm kunt u opvallende ronde stempelafdrukken creëren, waardoor uw documenten een unieke uitstraling krijgen.

Volledige Aanpasbaarheid: De Colop Printer R40/D biedt ruimte voor maximaal 6 regels tekst, waarvan 3 boven de datum en 3 onder de datum. U kunt zelfs een cirkelvormige tekst rondom de datum toevoegen voor een extra persoonlijke touch.

Diverse Inktkleuren: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempelafdruk aan te passen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, zoals zwart, rood, blauw en meer.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als u ooit een nieuwe stempelafbeelding nodig heeft, kunt u eenvoudig een los stempelplaatje bestellen en installeren, zodat uw stempel altijd up-to-date is.

Gemakkelijk Online Ontwerpen: Maak moeiteloos uw eigen stempelontwerp online met behulp van onze intuïtieve "creator". Als alternatief kunt u uw eigen ontwerp uploaden om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Geschikt voor Standaard Papier: De Colop Printer R40/D is ideaal voor het stempelen op standaard (niet-glad) papier, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik.

 

Vertrouw op de Colop Printer R40/D voor scherpe, heldere afdrukken die uw documenten een professionele uitstraling geven. Kies voor precisie en duurzaamheid met deze hoogwaardige datumstempel.

Colop Printer R40/D - De Keuze voor Nauwkeurige Datumstempels.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.