Colop Printer R40 EX-Libris

Een ronde ex-libris stempel waarvan jij zelf het ontwerp bepaalt.

 

Afdrukformaat: Ø40mm

37,51 Excl. btw
45,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ex-libris stempel voor in je boek?

Bent u opzoek naar een handige ex-libris stempel voor het plaatsen van een prachtige afdruk in je boek? Zoek niet verder. Ontwerp bij ons eenvoudig online je eigen persoonlijke ex-libris stempelafdruk.

Stap in de wereld van creativiteit en personalisatie met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Deze stempel zorgt moeiteloos voor verbluffende ex-libris stempelafdrukken die jouw boeken een uniek tintje geven. Dankzij het handige zelf-inktende ontwerp en de ronde vorm, kun je nu zelf jouw eigen ex-libris stempel online ontwerpen.

Met de Colop Printer R40 Ex-Libris ben jij de kunstenaar. Of je nu een tijdloos en elegant ontwerp wilt of juist een eigentijdse en levendige stempelafdruk, onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool maakt het mogelijk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een stempel die perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Deze zelf-inktende stempel biedt nog meer gemak door de keuze tussen zwarte of rode inkt. Zo kun je jouw stempelafdrukken aanpassen aan jouw voorkeuren en de uitstraling die je wilt bereiken.

De Colop Printer R40 Ex-Libris staat garant voor professionele resultaten. Elke stempelafdruk is helder, scherp en van topkwaliteit. Geef je boeken een bijzondere touch met deze elegante ex-libris stempelafdruk.

Begin vandaag nog aan jouw creatieve avontuur met de Colop Printer R40 Ex-Libris. Bestel nu en ontdek het plezier van het creëren en gebruiken van je eigen gepersonaliseerde ex-libris stempelafdrukken. Jouw boeken zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.