Colop Printer R50 datumstempel

Colop Printer R50/D

Colop Printer R50, datumstempel rond met tekstplaat.

Afdrukformaat: Ø50mm

50,75 Excl. btw
61,41 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer R50, datumstempel rond met tekstplaat

Ontdek de Colop Printer R50/D, een handige zelf-inktende datumstempel vervaardigd uit stevig kunststof, met een indrukwekkend afdrukformaat van Ø48mm. Deze slimme stempel maakt het stempelen moeiteloos en efficiënt.

Het unieke ontwerp plaatst de datum centraal in het midden van de afdruk, omringd door de tekstplaat, voor een professionele uitstraling van elke stempelafdruk.

Het ingebouwde inktkussen is eenvoudig te vervangen, waardoor onderbrekingen in het stempelproces tot het verleden behoren.

Ontwerp uw eigen stempel gemakkelijk online met onze intuïtieve opmaakmodule. Voeg teksten, logo's of maak aangepaste boekhoudstempels met lijnen en vakjes.

Begin met het personaliseren van uw stempel door op de "Ontwerp stempel" knop te klikken. Snelle levering gegarandeerd, zodat u snel aan de slag kunt.

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Colop Printer R50/D Zelf-inktende Datumstempel tillen uw stempelwerk naar een hoger niveau. Ervaar het gemak en de kwaliteit van deze stempel en ontdek een nieuwe manier van stempelen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.