Colop Printer R50 EX-LIBRIS

Een handige ex-libris stempel met een formaat van 5 cm doorsnede.

Afdrukformaat: Ø50mm

41,92 Excl. btw
50,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De ex-libris stempelafdruk heeft een doorsnede van 5 cm

In de wereld van boekenliefhebbers is er iets magisch aan het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je geliefde boekencollectie. Een manier om dit te doen, is met behulp van een ex-libris stempel, en de Colop Printer R50 Ex-Libris is een betoverende keuze om dit te realiseren.

De Colop Printer R50 Ex-Libris stempel is speciaal ontworpen om in een handomdraai prachtige ex-libris stempelafdrukken te creëren. Als je je boeken wilt voorzien van een uniek kenmerk, is deze zelf-inktende stempel met zijn ronde vorm de ideale keuze. Met dit handige hulpmiddel kun je jouw persoonlijke stempel op elk boek achterlaten, waardoor het een onderscheidende en persoonlijke touch krijgt.

Wat deze stempel nog specialer maakt, is dat je volledige vrijheid hebt om het ontwerp ervan zelf online te ontwerpen. Met een gebruiksvriendelijke tool kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en het ontwerp aanpassen aan jouw smaak en voorkeur. Bovendien kun je kiezen tussen inktkleuren zwart en rood, waardoor je de mogelijkheid hebt om het ontwerp helemaal naar jouw stijl aan te passen.

De ex-libris stempelafdruk heeft een doorsnede van 5 cm, wat zorgt voor een opvallende en professionele uitstraling op het papier. Wanneer je deze stempel afdrukt, voegt het een stijlvol en elegant element toe aan je boeken, wat perfect past bij de essentie van een ex-libris.

Of je nu je eigen persoonlijke boekencollectie wilt verfraaien of op zoek bent naar een uniek cadeau voor een boekenliefhebber, de Colop Printer R50 Ex-Libris stempel biedt een prachtig resultaat. Het is een geweldige manier om je boeken een persoonlijke touch te geven en ze te markeren als deel van jouw speciale verzameling.

Daarnaast ben je verzekerd van kwaliteit en snelheid, want de stempel wordt vakkundig geproduceerd in de eigen fabriek van Colop en binnen 1 werkdag geleverd. Zo kun je snel genieten van je zelfgemaakte ex-libris stempel en direct beginnen met het plaatsen van de prachtige afdrukken in je boeken.

In een wereld waar digitale media steeds dominanter wordt, biedt de Colop Printer R50 Ex-Libris stempel een nostalgische charme en een gevoel van authenticiteit aan je boekencollectie. Dus als je op zoek bent naar een manier om je liefde voor boeken te uiten en een persoonlijk accent aan je collectie toe te voegen, is deze handige en elegante stempel de perfecte keuze.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.