Colop Printer S 120/W

Colop Printer S 120/W

Colop Mini Printer S 120/W. Zelfinktende stempel met standaard woorden. Handmatig te veranderen.

12,95 Excl. btw
15,67 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S 120/W: Uw Krachtige Partner in Administratieve Stempels

Maak kennis met de veelzijdige en betrouwbare Colop Printer S 120/W, uw onmisbare tool voor een efficiënte documentverwerking. Met zijn stevige kunststof behuizing en geïntegreerd inktkussen biedt deze zelf-inktende stempel een snelle en precieze oplossing voor uw administratieve taken. Vereenvoudig het afdrukken van veelvoorkomende termen zoals "AANGETEKEND," "FAKTUUR," "BETAALD," "DRINGEND!," "DRUKWERK," "KOPIE," "ORIGINEEL," "BRIEF," "HERINNERING," "VERTROUWELIJK," "NUMMER," en "Verz. Per FAX."

 

Belangrijke Kenmerken van de Colop Printer S 120/W:

Haarscherpe Afdrukken: U bent verzekerd van consistente en professioneel ogende afdrukken met de Colop Printer S 120/W.

Eco-Vriendelijk Design: Deze stempel draagt bij aan een duurzamere toekomst door CO2-neutraal te zijn, waardoor uw bedrijf groen kan handelen.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Als de inkt op is, kunt u het ingebouwde inktkussen moeiteloos vervangen, wat de levensduur van uw stempel verlengt.

Kleurrijke Opties: Personaliseer uw stempel met diverse inktkleuren om belangrijke documenten te organiseren en te onderscheiden.

 

Of u nu een klein bedrijf of een grote organisatie bent, de Colop Printer S 120/W verbetert de productiviteit en zorgt voor een professionele uitstraling bij uw documenten.

Kies voor de Colop Printer S 120/W en transformeer uw administratieve processen met gemak en precisie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.