Colop Printer S110

Colop Printer S110

Colop Printer S110 zelfinktende stempel. Max. 2 regels tekst en/of logo (topkwaliteit).

Afdrukformaat: 52 x 8mm

17,65 Excl. btw
21,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Kracht van de Colop Printer S110: De Perfecte Zelf-inktende Stempel

De Colop Printer S110 is de ideale zelf-inktende stempel voor al uw stempelbehoeften. Deze innovatieve stempel combineert een stevig kunststof montuur met een geïntegreerd inktkussen, wat zorgt voor veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden. Met een maximale afdrukgrootte van 52x8mm en ruimte voor maximaal twee regels tekst of zelfs uw bedrijfslogo, biedt de Colop Printer S110 ongeëvenaarde flexibiliteit.

 

Kenmerken van de Colop Printer S110:

Scherpe Afdrukken: De Colop Printer S110 staat garant voor haarscherpe afdrukken, of u nu tekst of een logo wilt stempelen. Uw afdrukken zien er altijd professioneel uit.

Milieuvriendelijk: Deze stempel is CO2-neutraal, waardoor u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u het milieu ontziet.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen van de Colop Printer S110 kan moeiteloos worden vervangen, en u heeft de keuze uit verschillende inktkleuren om aan uw wensen te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als uw ontwerp verandert of als u meerdere stempelafdrukken nodig heeft, kunt u eenvoudig het stempelplaatje afzonderlijk bestellen en vervangen. Dit biedt u maximale flexibiliteit.

Online Ontwerp: Ontwerp uw stempel gemakkelijk online of upload uw eigen ontwerp. Het bestellen is snel en probleemloos.

 

Met de Colop Printer S110 heeft u de perfecte stempel in handen om indruk te maken, of het nu op documenten, enveloppen of andere materialen is. Deze stempel staat voor topkwaliteit, maatwerk en milieuvriendelijkheid, verpakt in één geweldig product.

Haal vandaag nog uw Colop Printer S110 in huis en ontdek zelf de kracht van deze geavanceerde stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.