Colop Printer S120/D

Colop Printer S120/D met Franse datum

Eenvoudig een Franse datum afdruk op papier zetten doet u met deze stempel.

8,00 Excl. btw
9,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S120/D met Franse Datum

Ontdek the Colop Printer S120/D (Franse Datum), een hoogwaardige stempel met ingebouwde inkt, speciaal ontworpen om moeiteloos datums in het Frans te markeren. Deze stempel biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het stempelen van datums, zowel voor zakelijke als persoonlijke toepassingen.

Met zijn duurzame constructie en betrouwbare prestaties is de Colop Printer S120/D een duurzame en praktische keuze. Het systeem voor Franse datums is duidelijk en nauwkeurig, waardoor het gemakkelijk wordt om belangrijke data te markeren.

Met een ergonomisch ontwerp en soepele bediening is deze stempel comfortabel en gebruiksvriendelijk, zelfs bij frequent gebruik. Van zakelijke documenten tot persoonlijke notities, de Colop Printer S120/D is veelzijdig en past bij diverse toepassingen.

Geef uw dagelijkse taken een professionele uitstraling en vereenvoudig uw datumeringsproces met de Colop Printer S120/D (Franse Datum). Bestel vandaag nog en ervaar de precisie en efficiëntie van deze hoogwaardige stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.