Colop Printer S120/SD

Colop Printer S120/SD

Colop Printer S120/SD zelfinktende engelse datumstempel. De schrifthoogte is 4 mm.

8,00 Excl. btw
9,68 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S120/SD zelfinktende engelse datumstempel

Maak kennis met de handige Colop Printer S120/SD, een zelfinktende stempel die enkel de datum in cijfers toont, in het Engels. Speciaal ontworpen voor gebruik in je boekhouding. Met een lettergrootte van 4 mm zorgt de stempel voor duidelijke en professionele afdrukken.

Het ingebouwde stempelkussen is stevig en kan tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat je het gemakkelijk kan vervangen door een nieuw kussentje. Het wisselen van het kussentje is een fluitje van een cent, waardoor je snel weer aan de slag kan zonder vertraging. Deze functie maakt de stempel zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk.

Of het nu gaat om facturen, documenten of andere belangrijke papieren, met de Colop Printer S120/SD krijg je altijd scherpe en consistente afdrukken. Dankzij het compacte formaat is hij handig draagbaar, in je zak, tas of gewoon op je bureau.

Al met al is de Colop Printer S120/SD je ideale metgezel voor administratieve taken. Zijn duurzaamheid en gebruiksgemak maken hem betrouwbaar voor langdurig gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.