Colop Mini Printer S160

Colop Printer S160/D

Zelfinktende datumstempel met boven de tekst ruimte voor 2 regels tekst.

15,34 Excl. btw
18,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Kies voor de veelzijdige Colop Mini Printer S 160D

Maak kennis met de Colop Mini Printer S 160D, een compacte datumstempel met een extra tekstmogelijkheid boven de datum. Ontwerp nu online uw eigen persoonlijke datumstempel met tekstplaat, perfect voor boekhouding, controlestempels en vele andere toepassingen. Deze gebruiksvriendelijke stempelautomaat is uitgerust met een ingebouwd inktkussen dat duizenden afdrukken kan maken en biedt een ruime keuze aan kleuren. Bij de prijs is de opdruk van tekst inbegrepen, waarbij u kunt kiezen uit diverse lettertypen.

 

Kenmerken:

 • Draaibare Datummogelijkheid: Het slimme draaimechanisme maakt het instellen van de gewenste datum snel en nauwkeurig.
 • Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen gaat lang mee en voorziet je van duizenden afdrukken zonder bijvullen.
 • Automatische Inkttoevoer: Met het automatische inktmechanisme creëer je met één beweging scherpe, duidelijke afdrukken.
 • Langdurige Prestaties: Het inktkussen gaat tot wel 4000 à 7000 afdrukken mee voordat je zelf eenvoudig vervangt.
 • Keuze uit Inktkleuren: Personaliseer je stempelafdrukken door te kiezen uit diverse inktkleuren.
 • Variatie in Lettertypes: Kies uit verschillende lettertypes om stempelafdrukken aan jouw stijl aan te passen.

 

Toepassingen:

 • Efficiënte Boekhouding: Optimaal voor gestructureerde boekhouding. Met duidelijke datums en aangepaste tekst markeer je moeiteloos belangrijke documenten.
 • Slim Documentbeheer: Vereenvoudig documentbeheer door documenten te voorzien van heldere datums en relevante details.
 • Kantoorwerk Vereenvoudigd: Archiveer of communiceer intern met gemak, dankzij deze stempel voor consistente datumaanduidingen en tekst.
 • Georganiseerde Administratie: Houd je administratie netjes door belangrijke papieren van de juiste datum en aanduidingen te voorzien.

 

Met de Colop Mini Dater S160D-stempel is de tekst duidelijk leesbaar in het handige indexvenster. Dankzij de eenvoudige opmaakoptie hieronder is het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel een fluitje van een cent. Als u al een eigen bestand heeft dat aan onze voorwaarden voldoet, kunt u dit ook probleemloos uploaden. Kies voor de veelzijdige Colop Mini Printer S 160D en geniet van een handige en volledig gepersonaliseerde stempeloplossing.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.