Colop Printer S200 EX-LIBRIS

Een must-have voor iedere eigenaar van een boek. Een ex-libris stempel, zelf online te ontwerpen.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

23,17 Excl. btw
28,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Ontdek de Colop Printer S200 EX-LIBRIS Stempel

Ontdek de Colop Printer S200 EX-LIBRIS Stempel - Uw ideale metgezel om een persoonlijk accent toe te voegen aan boeken, documenten en bezittingen. Speciaal ontworpen voor EX-LIBRIS-toepassingen, is deze hoogwaardige stempel een onmisbare aanwinst voor bibliofielen, verzamelaars en boekliefhebbers.

Belangrijkste kenmerken:

Op Maat Gemaakte Elegantie: Breng uw merk naar een hoger niveau met de Colop Printer S200. Ontwerp een uniek EX-LIBRIS-ontwerp dat perfect past bij uw eigen stijl en identiteit.

Duurzaamheid Gewaarborgd: Gebouwd om lang mee te gaan, zorgt de stevige constructie voor betrouwbare resultaten bij elke afdruk, wat zorgt voor blijvende tevredenheid.

Nauwkeurige Afdrukken, Altijd: Dankzij geavanceerde technologieën levert de Colop Printer S200 consistente en scherpe afdrukken die een blijvende indruk maken.

Gebruiksvriendelijkheid Voorop: Ervaar moeiteloos stempelen met het intuïtieve ontwerp en het ingebouwde inktkussen, voor een probleemloze en nette bediening.

Veelzijdigheid Troef: Naast EX-LIBRIS-toepassingen bewijst deze stempel zijn waarde bij het markeren van documenten, archieven, brieven, kaarten en meer.

Technische Specificaties:

  • Afdrukformaat: 45 x 15 mm
  • Maximaal aantal regels: 5
  • Beschikbare inktkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Behuizingsmateriaal: Hoogwaardig plastic
  • Navulbaar inktkussen: Ja
  • Standaard inktkleur: Zwart (Andere kleuren beschikbaar)
  • Ontwerpopties: Aanpasbare ontwerpen op aanvraag beschikbaar

Of u nu uw persoonlijke bibliotheek wilt verrijken, uw boeken een kenmerkende stempel wilt geven of een doordacht cadeau zoekt voor een boekenliefhebber, de Colop Printer S200 EX-LIBRIS Stempel combineert moeiteloos stijl, kwaliteit en functionaliteit om aan uw veeleisende wensen te voldoen. Plaats nu uw bestelling en maak een blijvende indruk op elke pagina en bezitting.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.