Colop Printer S220/D Green Line

Colop Printer S220/DGL

Colop Printer S220/D met datum, afdrukhoogte 4 mm. in GREEN LINE milieuvriendelijk.

15,23 Excl. btw
18,43 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak kennis met de verbluffende Colop Printer S220/D

Maak kennis met de verbluffende Colop Printer S220/D - jouw ultieme metgezel voor nauwkeurige datumstempels met een opvallende afdrukhoogte van 4 mm, en dat alles in een milieuvriendelijke GREEN LINE-uitvoering die de wereld omarmt.

Dankzij de indrukwekkende afdrukhoogte van 4 mm laat deze stempel een heldere datumafdruk achter op elk belangrijk document, formulier of pakket. Of het nu gaat om het markeren van datums voor traceerbaarheid of om een blijvende indruk achter te laten, de Colop Printer S220/D staat altijd klaar om jouw stempelbehoefte met gemak te vervullen.

Wat deze stempel écht uniek maakt, is zijn groene hart in de GREEN LINE-uitvoering. Door te kiezen voor deze milieuvriendelijke variant, draag je actief bij aan het behoud van onze geliefde planeet. Met een bewuste stap richting duurzaamheid en verantwoordelijkheid laat je een blijvende positieve impact achter.

Ervaar het plezier van werken met een product dat niet alleen professionele prestaties levert, maar ook een statement maakt voor een betere wereld. Laat de Colop Printer S220/D jouw boodschap van efficiëntie en milieubewustzijn verspreiden. Bestel vandaag nog en ontdek hoe één enkele stempel het verschil kan maken - voor jouw werk én voor de toekomst van onze planeet.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.