Colop Printer S220/W

Colop Printer S220/W

Colop Printer S220W. Standaard stempel met veelvoorkomende doordraaibare woorden.

15,99 Excl. btw
19,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer S220W stempel

Maak kennis met de veelzijdige Colop Printer S220W stempel - uw ultieme partner voor snelle en handige stempelwerkzaamheden. Deze innovatieve stempel is ontworpen om uw dagelijkse taken te vergemakkelijken en te versnellen, met een handige selectie van draaibare woorden, zoals AANTEKENEN, BEVESTIGING, CONCEPT, DEFINITIEF, HERINNERING, KOPIE, ORIGINEEL, PERSOONLIJK, SPOED, VERTROUWELIJK, VERVALLEN en VOORLOPIG.

De Colop Printer S220W stempel biedt een intuïtieve bediening, waardoor u met slechts een draai aan het stempelkussen eenvoudig de gewenste tekst kunt kiezen. U kunt belangrijke documenten, herinneringen of urgente boodschappen snel en moeiteloos stempelen, zonder tijd te verspillen.

Met duurzaamheid en precisie als kernwaarden, kunt u altijd vertrouwen op de betrouwbaarheid van de Colop Printer S220W stempel voor al uw stempelbehoeften. Dankzij het compacte ontwerp heeft u deze stempel altijd binnen handbereik, klaar voor gebruik wanneer u het nodig heeft.

Verbeter uw werkstroom en ontdek het gemak van de Colop Printer S220W stempel. Voeg dit krachtige hulpmiddel vandaag nog toe aan uw kantooruitrusting en ervaar hoe het uw dagelijkse taken efficiënter maakt. Boost uw productiviteit met de Colop Printer S220W stempel als uw betrouwbare assistent!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.