Colop Printer S226

Colop Printer S226

Colop Printer S226 cijferbandstempel met 6 banden. Schrifthoogte 4 mm.

15,99 Excl. btw
19,35 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S226 cijferbandstempel met 6 banden. Schrifthoogte 4 mm.

De Colop Printer S226 is een geavanceerde zelfinktende stempel met zes draaibare cijfers, die uitblinkt in efficiëntie en een professionele uitstraling geeft aan al uw stempelwerk. Of het nu gaat om zakelijk gebruik, administratieve taken of persoonlijke toepassingen, deze stempel biedt een naadloze en precieze stempelervaring.

Met een indrukwekkend afdrukformaat van 4x23mm is de Colop Printer S226 ideaal om belangrijke documenten, facturen, enveloppen en meer te markeren. Dankzij het compacte formaat vindt hij gemakkelijk een plekje op uw bureau en is hij altijd binnen handbereik.

De stempel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, wat resulteert in een langdurige levensduur en consistente, scherpe afdrukken. Het vervangen van de inktkussens is moeiteloos en laat geen vlekken op uw handen achter.

Wat de Colop Printer S226 echt uniek maakt, is het gebruiksgemak. Het ergonomische ontwerp biedt een comfortabele grip, waardoor herhaaldelijk stempelen een fluitje van een cent wordt. Met slechts een lichte druk verdeelt de stempel gelijkmatig de inkt en maakt hij in een handomdraai professionele afdrukken.

In een wereld waar efficiëntie en tijdsbeheer cruciaal zijn, biedt de Colop Printer S226 een snelle en doeltreffende oplossing voor uw dagelijkse stempeltaken. Vertrouw op de betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van deze stempel en verhoog de productiviteit op kantoor of thuis.

Kies vandaag nog voor de Colop Printer S226 en ervaar zelf hoe deze stempel precisie en moeiteloze prestaties combineert, waardoor het een onmisbaar instrument wordt voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.