Colop Printer S226/P

Colop Printer S226/P

Colop Printer S226 is een cijferbandstempel met 6 cijfers. Schrifthoogte 4 mm.

Afdrukformaat: 45 x 24mm

19,31 Excl. btw
23,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Colop Printer S226/P is een cijferbandstempel met 6 cijfers. Schrifthoogte 4 mm.

Maak kennis met de Colop Printer S226/P stempel: uw ideale partner voor al uw stempelbehoeften. Deze standaard stempel met draaibare cijfers en gepersonaliseerde tekst biedt een cijferhoogte van 4 mm, waardoor u moeiteloos uw eigen persoonlijke cijferband stempel met tekstplaat kunt ontwerpen, perfect geschikt voor boekhouding en talloze andere toepassingen.

Het ontwerpproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor u online uw gewenste stempel volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Kies uit diverse lettertypen en voeg moeiteloos uw eigen tekst/logo-opdruk toe. En het beste van alles: de opdruk is inbegrepen in de prijs, zodat u niet extra hoeft te betalen voor een op maat gemaakt resultaat.

De Colop Printer 226/P stempel is voorzien van een handig indexvenster, waardoor u de stempeltekst gemakkelijk kunt lezen en identificeren. Met het ingebouwde inktkussen kunt u duizenden afdrukken maken, waardoor u verzekerd bent van een duurzame en kosteneffectieve stempelervaring. Bovendien heeft u de vrijheid om uit verschillende kleuren inkt te kiezen, zodat de stempel perfect aansluit bij uw voorkeuren.

Vergelijkbaar met andere gerenommeerde stempelmerken, zoals de Trodat Printy, biedt de Colop Printer S226/P indrukwekkende prestaties en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat deze stempelautomaat aan al uw verwachtingen zal voldoen en een onmisbaar instrument zal worden in uw dagelijkse werkzaamheden.

Het ontwerpen en bestellen van uw eigen stempel is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met onze intuïtieve opmaakkeuze heeft u volledige controle over het ontwerp en kunt u binnen enkele minuten uw persoonlijke stempel bestellen. Als u nog meer personalisatie wenst, kunt u zelfs uw eigen bestand uploaden, zolang deze voldoet aan onze voorwaarden.

Verhoog uw efficiëntie en professionaliteit met de Colop Printer S226/P stempel. Dit hoogwaardige en veelzijdige hulpmiddel sluit naadloos aan op uw zakelijke behoeften. Bestel vandaag nog en geef uw bedrijf een professionele uitstraling met uw eigen gepersonaliseerde stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.