Colop Printer S260 datumstempel

Colop Printer S260/D

Zelfinktende datumstempel met max. 2 regels tekst en/of logo en datum. (Topkwaliteit)

Afdrukformaat: 45 x 24mm

28,69 Excl. btw
34,71 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

De Colop Printer S260D is de ideale keuze

De Colop Printer S260D is een handige datumstempel met tekstplaat, die moeiteloos en efficiënt documenten bedrukt. Deze hoogwaardige stempelmachine combineert duurzaamheid, gebruiksgemak en precisie, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor zowel professioneel gebruik als dagelijkse administratieve taken.

Het gestroomlijnde ontwerp en de ergonomische constructie van de Colop Printer S260D zorgen voor een comfortabele grip, zelfs bij langdurig gebruik, dankzij het lichtgewicht ontwerp. De stevige behuizing en hoogwaardige materialen verzekeren een lange levensduur, waardoor u jarenlang kunt vertrouwen op de consistente prestaties van deze stempelmachine.

Met een afdrukformaat van 45 x 24 mm biedt de Colop Printer S260D voldoende ruimte voor essentiële informatie, zoals bedrijfslogo's, adresgegevens, en natuurlijk de datum en tekst naar keuze. De indrukwekkende afdrukkwaliteit zorgt altijd voor heldere en scherpe stempelafdrukken, wat een professionele uitstraling garandeert bij elke toepassing.

Een opvallend kenmerk van de Colop Printer S260D is het ingebouwde inktkussen, dat gemakkelijk en schoon vervangen kan worden. Dit innovatieve ontwerp minimaliseert knoeien en zorgt voor een consistente inkttoevoer, zodat uw stempelafdrukken altijd helder en uniform zijn. Of het nu gaat om certificeren van documenten, stempelen van papierwerk of markeren van enveloppen, de veelzijdige Colop Printer S260D voldoet aan al uw behoeften. Zowel ervaren gebruikers als beginners zullen merken dat stempelen met deze machine moeiteloos verloopt.

Kortom, de Colop Printer S260D is de ideale keuze voor iedereen die een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke datumstempel zoekt. Vereenvoudig uw administratieve taken en verhoog uw productiviteit met deze hoogwaardige stempelmachine. Ervaar vandaag nog het gemak en de efficiëntie van de Colop Printer S260D.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.