Colop Stamp Mouse clip transparant

Colop Stamp Mouse Clipkleur Transparant

Colop Stamp Mouse Clip, de perfecte metgezel voor eenhandig stempelen. De transparante clip maakt onmiddellijke inktidentificatie mogelijk, terwijl het eigentijdse ontwerp voor een moderne look zorgt

1,83 Excl. btw
2,21 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 012 60 02 35 / verkoop@bureaustempels.be
 

Slim Ontwerp, Snelle Identificatie: Colop Stamp Mouse Clip

De Colop Stamp Mouse Clip is meer dan alleen een stempel; het is een slim ontworpen gereedschap voor snelle en handige identificatie van inktkleuren. Met de transparante clip wordt het kiezen van de juiste stempel een fluitje van een cent. De stijlvolle en eigentijdse uitstraling voegt een vleugje klasse toe aan uw stempelbenodigdheden, terwijl het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.