Alleen datum

Hoe vaak valt het niet voor dat u een datum moet plaatsen? Als u heel wat administratie te verwerken heeft en vaak documenten moet invullen, is een datumstempeltje dat zelfinktend is zeker geen overbodige luxe. Bij Bureaustempels.be vindt u diverse datumstempels. Wij bieden enkel topmerken aan zoals Colop en Trodat. Kies hier de datumstempels die het meest geschikt voor u zijn.

Wij helpen u graag!

Datum doordraaibaar Grote keuze in formaten TOPmerk Colop
 1. Trodat Printy Dater 4820 datumstempel
  Trodat Printy Dater 4820

  Trodat Printy Dater 4820 met Engelse datum. Voor op een Engels document te stempelen.

  20,35 Excl. btw 24,62 Incl. btw
 2. Colop Printer S120/D
  Colop Printer S120/D

  Colop Printer S120/D zelfinktende datumstempel. De schrifthoogte is 4 mm.

  8,00 Excl. btw 9,68 Incl. btw
 3. Colop Printer S120/D
  Colop Printer S120/D met Franse datum

  Eenvoudig een Franse datum afdruk op papier zetten doet u met deze stempel.

  8,00 Excl. btw 9,68 Incl. btw
 4. Colop Mini S-120/D
  Colop Mini S-120 met Engelse datum

  Zelfinktende Engelse datumstempel. De Colop Mini S120 met schrifthoogte van 4 mm. 

  7,62 Excl. btw 9,22 Incl. btw
 5. Colop Printer S120/SD
  Colop Printer S120/SD

  Colop Printer S120/SD zelfinktende engelse datumstempel. De schrifthoogte is 4 mm.

  8,00 Excl. btw 9,68 Incl. btw
 6. Colop Printer S220/D
  Colop Printer S220/D

  Zelfinktende datumstempel met schrifthoogte van 4 mm (Topkwaliteit).

  15,99 Excl. btw 19,35 Incl. btw
 7. Colop Printer S220/D Green Line
  Colop Printer S220/DGL

  Colop Printer S220/D met datum, afdrukhoogte 4 mm. in GREEN LINE milieuvriendelijk.

  15,99 Excl. btw 19,35 Incl. btw
 8. Colop Classic 2100/3
  Colop Classic 2100/3

  Zeer stevige zelfinktende datumstempel met schrifthoogte 3 mm (topkwaliteit stempel).

  32,55 Excl. btw 39,39 Incl. btw
 9. Colop Classic 2100/4
  Colop Classic 2100/4

  Zeer stevige zelfinktende datumstempel met schriftoogte 4 mm (Topkwaliteit stempel).

  32,55 Excl. btw 39,39 Incl. btw
 10. Colop Classic 2000/5
  Colop Classic 2000/5

  Grote zelfinktende datumstempel met schriftoogte 5 mm (Topkwaliteit stempel).

  37,26 Excl. btw 45,08 Incl. btw
 11. Trodat Professional 5030
  Trodat Professional 5030

  Zelfinktende datumstempel met schrifthoogte 4mm.

  32,55 Excl. btw 39,39 Incl. btw

Alleen datum

Hoe vaak valt het niet voor dat u een datum moet plaatsen? Als u heel wat administratie te verwerken heeft en vaak documenten moet invullen, is een datumstempeltje dat zelfinktend is zeker geen overbodige luxe. Bij Bureaustempels.be vindt u diverse datumstempels. Wij bieden enkel topmerken aan zoals Colop en Trodat. Kies hier de datumstempels die het meest geschikt voor u zijn.

Wij helpen u graag!

Datum doordraaibaar Grote keuze in formaten TOPmerk Colop

Datumstempels zelfinktend, diverse types

Wat al onze datumstempels gemeen hebben, is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn en dat de afdruk van topkwaliteit is. De datum is zeer gemakkelijk in te stellen. Het systeem van doordraaibare datum loopt zeer vlot zodat u in enkele ogenblikken tijd de juiste datum op uw documenten kunt plaatsen. De stempels liggen goed in de hand en zijn speciaal bedoeld voor intens gebruik. Hoe klein of hoe groot ook, al onze datumstempeltjes zijn stuk voor stuk sterk en duurzaam.

Om nog meer aan de wensen van onze klanten te voldoen, hebben wij verschillende types zelf inktende stempels met een datum in ons gamma. Als u de vorm van de stempels bekijkt, zit u een duidelijk verschil. Zo hebben wij bijvoorbeeld datumstempeltjes met een stevig handvat bovenaan. Een goed voorbeeld hiervan is onze Colop Classic reeks. Onze Colop Printer lijn heeft dan weer een ander ontwerp. Het is minder hoog en compacter. Qua kwaliteit van de afdruk is er geen verschil. Al deze stempels geven een haarscherp resultaat. U kiest gewoon die stempel die u het beste ligt qua vormgeving en bediening.

Waar we zeer trots op zijn is onze Green Line van Colop. Dit datumstempeltje is zelfinktend én het is vervaardigd uit gerecycleerd materiaal. Als u voor dit type van datumstempeltje kiest, dan kiest u voor ecologisch verantwoord ondernemen. Bij Bureaustempels.be gaan we immers met de tijd mee en dragen ons steentje bij tot het milieu.

U heeft bij ons ook de keuze tussen kunststof en metaal. Afhankelijk van wat u met uw datumstempel die zelfinktend is zal doen, kiest u voor een van deze uitvoeringen. Voor zeer intensief gebruik of voor het stempelen onder moeilijke omstandigheden, raden wij een metalen stempel aan. Denk maar aan werkplaatsen en bouwwerven waar het kantoormateriaal zeer intens wordt gebruikt. Voor een rustigere omgeving, zoals bijvoorbeeld een kantoor of een winkel, kan een kunststof stempel volstaan. Ook hierin geven wij u graag raad. Aarzel niet om ons hierover te contacteren!

 

DIVERSE TYPE STEMPELS MET DATUM

Een datum wordt niet overal hetzelfde opgebouwd. Daarom hebben wij in ons gamma datumstempels die zelfinktend zijn, maar die ook aangepast zijn aan bepaalde landen of een bepaalde schrijfwijze van de datum. Zoekt u bijvoorbeeld een datumstempeltje met een Engelse of een Franse datum? Wij hebben ze in ons gamma!

Deze laten u toe om uw administratie aan te passen aan uw buitenlandse klanten. Ook al gaat het ‘slechts’ om een datum plaatsen, het laat zien dat u oog heeft voor detail. Daarnaast hebben wij ook een heel gamma aan datumstempels met tekst. Deze administratie stempels zijn bijvoorbeeld de de Trodat Professional of een Trodat Printy met datum en een eigen tekst.

 

DATUMSTEMPELS VOOR VELE JAREN

Onze datumstempels gaan heel wat jaren mee. Daarom bevatten onze datumstempels ook jaartallen tot ver in de toekomst. U zult dus niet snel uw datumstempel moeten vervangen omdat het jaartal niet meer voldoet. In de specificaties van de stempel vindt u tot welk jaar de desbetreffende stempel gaat. Mocht u deze info toch niet vinden, vraag het ons gerust.

ZELF UW STEMPELKUSSENTJE VERVANGEN? GEEN PROBLEEM!

In al onze datumstempels die zelfinktend zijn, zit een stempelkussentje van hoge kwaliteit. Het gaat zeer lang mee. Als u toch het kussentje moet vervangen voor een reserve inktkussentje, is dit zeer snel gebeurd. In de stempel zit een los inktkussentje dat u er zo uit kan duwen en vervangen voor een nieuw.

 

EEN ANDERE DATUMSTEMPEL NODIG? ONTDEK ZE IN ONZE WEBSHOP!

Onze datumstempels die zelfinktend zijn, zijn onze meest verkochte datumstempel. Enkel een datum volstaat in veel gevallen voor de taken die u wil uitvoeren. Toch zijn er andere toepassingen waarbij u, naast een datum, ook nog andere standaard gegevens op een document wil plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een datum en een standaard tekst. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij boekhouding.

Een stempel waarbij u een doordraaibare datum met doordraaibare teksten combineert, is zeer handig. Een afdruk met ‘betaald + datum' of 'gefactureerd + datum' bespaart u heel wat schrijfwerk. Of wil u een eigen stempel ontwerpen waarin een datum verwerkt is? Dit kan ook perfect bij ons.

Denk bijvoorbeeld aan een datum in het midden van de stempel, met daarrond een tekst of een logo. U maakt dit via onze template of u uploadt uw eigen ontwerp. Wij maken uw stempel op basis van uw ontwerp. En misschien heeft u wel een dubbele datum nodig? Waarom zou u dan twee stempels aankopen of twee keer een afdruk maken? Wij hebben in ons gamma dubbele datumstempels die zelf-inktend zijn.

Wil u graag meer informatie over al onze datumstempels? Vraag het ons gerust. Wij zijn er voor u!

 

KIES UW ZELF INKTEND DATUMSTEMPELTJE BIJ BUREAUSTEMPELS.BE

In onze webshop vindt u verschillende types van datumstempels. U kiest de hoogte van de cijfers. U kiest het merk en het type van stempel. En daarnaast kiest u ook de kleur van de inkt: zwart, blauw, rood of groen. Heeft u toch nog een andere kleur inkt nodig? Vraag het ons gerust, wij helpen u graag verder. U stuurt uw bestelling gewoon via onze webshop door.

Als u op werkdagen voor 15:00u bestelt, dan gaat uw stempel nog dezelfde dag de deur uit. Profiteer van onze perfecte ondersteuning. Als u vragen heeft of u heeft speciale stempels nodig, stel ze gerust per chat, bel of e mail. Wij staan u graag te woord. U contacteert ons via telefoon, mail of via het invulformulier op onze website. Samen met u zoeken wij naar dé ideale stempel voor u.